Roxana Ciuhulescu, sătulă de indiferența oamenilor! Prin ce a trecut vedeta: „Am început să plâng...”

Roxana Ciuhulescu a sărit în ajutorul copiilor mai puțin norocoși.

roxana ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu a sărit în ajutorul oamenilor fără posibilități
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Roxana Ciuhulescu s-a retras din televiziune de mai mulți ani de zile. Fosta prezentatoare tv este foarte implicată în acte de caritate și încearcă să îi ajute pe oamenii mai puțin norocoși în viață. Pe blogul ei, vedeta a povestit că a lucrat pentru una dintre cele mai mari organizații mondiale de ajutorare a oamenilor.

Recent, ea a trecut printr-un episod care a făcut-o să izbucnească în lacrimi. După ce a strâns mai mulți saci cu rechizite, haine și jucării, blondina s-a dus la poștă pentru a le trimite către oamenii care le așteptau nerăbdători.

Ajunsă la poștă, Roxana Ciuhulescu a povestit că s-a lovit de o atitudine răutăcioasă a doamnei aflate la ghișeu. „Când mi-a venit rândul, doamna de la ghișeu m-a întrebat dacă depun colet sau am ceva de ridicat. I-am zis că nu am colet, ci am de trimis niște saci cu lucruri, către o comunitate fară posibilități. Pe un ton ironic, ea m-a întrebat: “Sunt gunoaie? Nu le puteați pune în cutii?” I-am arătat doamnei mașina de afară și i-am explicat că, deși mașina este de teren, totuși nu e camion. Pe același ton, m-a întrebat și dacă am scris pe saci”, a scris fosta prezentatoare, pe blogul ei.

roxana ciuhulescu
Sacii pe care Roxana Ciuhulescu i-a dus la Poștă [Sursa foto: Roxanaciuhulescu.com ]

Roxana Ciuhulescu a izbucnit în lacrimi

La un moment dat, femeia care se afla la poștă și-a schimbat brusc comportamentul față de ea. Motivul i-a lăsat un gust amar vedetei, care a realizat că femeia și-a dat seama cine este, de fapt.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

„Când a început operațiunea de introducere a datelor, parcă s-a luminat brusc și și-a schimbat dintr-o dată atitudinea, când a aflat că mă cheamă Roxana Ciuhulescu. Dintr-o dată, doamna aceasta ironică și acidă a devenit politicoasă, prietenoasă și excesiv de cooperantă.

M-a durut schimbarea ei bruscă de atitudine, pentru că ea nu se datora decât faptului că sunt o persoană publică.

Dar dacă nu aș fi fost, mi-ar fi vorbit pe același ton batjocoritor de până atunci.

Cu toate acestea și de dragul oamenilor pe care vreau să-i ajut, a trebuit să înghit umilință și atitudinea doamnei. Asta m-a rănit și m-a făcut să mă gândesc la romanii care au preferat să plece din țară, să trăiască în țări unde respectul și decenta sunt lucruri normale”, a mai spus vedeta.

Citeste si: Drama Roxanei Ciuhulescu! Vedeta a decis să spună totul: ”Agățându-mă de speranțe și așteptând veștile medicilor”

După ce a reușit să ducă la bun sfârșit întreaga operațiune, Roxana Ciuhulescu  a ajuns acasă cu imina grea. Vedeta a început să plângă, fiind o metodă de a se descărca de întreaga încărcătură emoțională pe care a strâns-o.

„Într-un final, am plătit operațiunea, am mulțumit (mai mult Bunului Dumnezeu, că m-a ținut în frâu) și am urcat în mașină. Mi-am dezinfectat mâinile, care nu înțelegeam de ce mă ustură. Aveam crăpături în palme, dar durerea din suflet mă ustura mai tare. Am ajuns acasă și am început să plâng, a fost o descărcare nervoasă!”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Sursă: Roxanaciuhulescu.com

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Ciuhulescu, la volanul unui camion: “Am avut pe mâini 500 de cai-putere!”

Ce se întâmplă cu partajul dintre Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț? Vedeta s-ar putea reîntâlni în instanță cu bărbatul de care a divorțat în 2017

Roxana Ciuhulescu, declaraţie superbă de dragoste pentru soţul ei: "Când am crezut că am uitat gustul fericirii, a apărut EL!"

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Germania trimite o undă de şoc în Europa! Vor fi peste 100.000 de cazuri zilnice. Nu mai avem scăpare

BOMBA! Barbatul cu care a fost prinsa Andreea Mantea! E cutremur in showbiz

Gata! A început noua eră. Certificatul de vaccinare îți dă prioritate în magazine și la alți furnizori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies