Roxana de la Puterea Dragostei, atacată dur! Ce i-au făcut niște fete pe internet întrece orice imaginație

Roxana de la Puterea Dragostei nu mai are pagină de Instagram. Frumoasa concuerntă a fost atacată de răuvoitori.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

roxana puterea dragostei

Roxana de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai controversate concurente din emisiune. Frumoasa tânără a făcut tot timpul ce a simțit, a iubit pătimaș și nu a ținut cont de părerile celorlalți.

Felul ei de a fi i-a cucerit pe mulți dintre telespectatorii show-ului, însă a atras și multe critici. Roxana de la Puterea Dragostei a fost atacată de răuvoitori în mediul online. Mai multe persoane i-au dat „Report” la pagina de Instagram, iar aceasta fost închisă.

Roxana Buzoiu a declarat pentru WOWbiz.ro că face toate demersurile pentru a-și recupera pagina de Instagram și speră că problema va fi rezolvată în câteva ore.

Citeste si: ȘOC! Roxana o taxează dur pe Mariana de la Puterea dragostei ! Ce spune o fosta concurentă despre controversata femeie! ”Vorbește prea mult și fără rost”

roxana instagram

Roxana de la Puterea Dragostei nu crede că relația lui Bogdan Mocanu cu Andra va rezista

Dezamăgit enorm în dragoste, Bogdan Mocanu a suferit enorm după Roxana de la ”Puterea Dragostei”, el revenindu-și, cu adevărat, abia în momentul în care, în cel de-al doilea sezon al emisiunii moderată de Andreea Mantea, a cunoscut-o pe frumoasa Andra.

”Eu cred că Andra are mai mulți pretendenți... Ideeea e că el este foarte posesiv, și în relația noastră a fost foarte posesiv. Din cauza asta, el le pierde, el ne pierde pe noi. El este foarte focusat doar pe femeie, o ține ca într-o colivie, o ține ca într-o cutie, femeia nu poate să facă nimic lângă el. Stai să nu se vadă decolteul, nu ai voie să faci nimic, de ce te-a atins ăla, de ce vorbești cu ăla... Nu merge așa”, a spus, în studioul WOWbiz.ro, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

roxana puterea dragostei

Mai mult decât atât, a explicat fosta concurentă a emisiunii, Bogdan Mocanu va rămâne, în stilul acesta, singur. ”Femeia de asta pleacă de lângă el, orice femeie o să plece de lângă el, nu o să dureze mult relațiile lui. Între prieteni, ca și băiat, este ok. Cu relațiile nu prea este ok. Pe mine așa m-a pierdut, a fost posesiv cu mine, m-a ținut foarte strâns și… de aia femeia pleacă la altcineva, la mai multă libertate. (…) Deja îl văd pe None cu Andra, nu mai văd Andra cu Mocanu. Bogdan rămâne singur…”, a explicat Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

”Nici nu știu ce femeie i s-ar potrivi lui Bogdan Mocanu… El vrea o femei cuminte, nu vrea aia, nu vrea aia… Dar cum faci, că tot la astea tragi, la astea cu decolteu, cu acid (acid hialuronic, în buze, n. red.)… Stai puțin, că Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit de noi așa, lasă-ne așa, nu ne închide într-o colivie. (…) El, săracu`, a mușcat-o. A doua oară”, a mai spus, râzând, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate