Roxana de la Puterea dragostei, ieșire explozivă în Gala Puterea dragostei! A aruncat cu scaunul și a țipat la Andreea Mantea

Roxana de la Puterea dragostei a avut o ieșire explozivă în Gala Puterea dragostei de duminică. Concurenta a aruncat cu scaunul și a țipat la Andreea Mantea, în momentul în care prezentatoarea a certat-o pentru limbaj.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Roxana de la Puterea dragostei


In articol:

După incident, Roxana de la Puterea dragostei a ieșit din platou și a plecat să o caute pe Manuela, alături de Turcu. Cei doi își doreau să se rezbune pentru rănile pe care Manu i le-a făcut Roxanei.

Roxana de la Puterea dragostei

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei pleacă din emisiune! Ce are de gând să faca Bianca

Citeste si: Scandal uriaș la ”Puterea Dragostei”! Îl înșală Roxana pe Alex Turcu? Video EXPLICIT

Citeste si: Emoționant! Imaginile pe care nimeni nu le-a văzut cu Andreea Pirui și Marius la scurt timp de la eliminarea bărbatului de la Puterea dragostei!

Roxana de la Puterea dragostei, ieșire explozivă în Gala Puterea dragostei! A aruncat cu scaunul și a țipat la Andreea Manteadragostei, ieșire explozivă în Gala Puterea dragostei! A aruncat cu scaunul și a țipat la Andreea Mantea

Roxana și Turcu au refuzat să intre în Gala Puterea dragostei

Roxana și Turcu au refuzat să intre în emisiunea Puterea dragostei de sâmbătă, după ce concurenta a fost lovită de Manuela. Roxana de la Puterea dragostei este hotărâtă să meargă să scoată certificat medico-legal și să depună plângere la Poliție împotriva Manuelei.

"Merg, îmi scot certificat și după aia îmi cere scuze", a spus Roxana.

Roxana de la Puterea dragostei, ieșire explozivă în Gala Puterea dragostei! A aruncat cu scaunul și a țipat la Andreea Mantea

Puterea dragostei. Andreea Mantea, decizia în cazul bătăii dintre Roxana și Manuela! Ce hotărâre s-a luat

Andreea Mantea a anunțat care este decizia luată în cazul Manuelei, după bătaia cu Roxana de la Puterea dragostei. A anunțat plecarea temporară a Manuelei de la Puterea dragostei, decizia vine în urma bătăii cu Roxana.

"Are același diagnostic ca și Bia. Ea o să se întoarcă în emisiune când o să se poată acest lucru. Când starea de sănătate o să-i permită", a spus Andreea Mantea.

Manuela a primit două cartonașe galbene și i s-au reținut banii pentru o săptămână. În cazul Roxanei, concurenta nu a fost penalizată, fiind considerată o victimă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate