Roxana de la ”Puterea Dragostei”, sfaturi de ”scandal” pentru Anamaria Prodan

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a comentat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, imaginile în care Anamaria Prodan îl pocnește, cu sete, pe antrenorul Dan Alexa, iar fosta concurentă din show-ul moderat de Andreea Mantea, a decis că este cazul să îi dea câteva sfaturi sexy-impresarei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De altfel, Roxana de la ”Puterea Dragostei” recunoaște că, de-a lungul timpului, a fost pusă în situații asemănătoare și, mai multe, mărturisește că o înțelege pe Anamaria Prodan când vine vorba de violență fizică.

Citeste si: Dan Alexa, prima reacție după ce a fost lovit de Anamaria Prodan! Ce a spus despre incident

Citeste si: Ionel Ganea a dezvăluit că Anamaria Prodan şi Dan Alexa sunt amanţi, iar acum e lăudat: “Ai nimerit-o cu Prodanca! S-a adeverit tot ce ai zis”

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei”, pericol pentru Antonia! Vrea un copil cu Alex Velea

”Eu le am cu astea…Nu știu ce s-a întâmplat, exact, acolo , dar a dat-o bine… A dat-o foarte bine… Eu o dădeam puțin mai tare, dar, totuși, s-a descurcat destul de bine și parcă, nu știu bine, dar s-a descurcat destul de bine, cu băieții… Mi-a plăcut”, ne-a spus, în exclusivitate, Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Mai mult, Roxana de la ”Puterea Dragostei” recunoaște că a făcut și ea asemenea gesturi. ”I-am lovit cu palma. Dar eu îmi dau cu cremă înainte și… știi cum se lipește??? Cu pumnul nu prea (am dat, n. red.), dar cu palma... Picioare…”, explică Roxana de la ”Puterea Dragostei”. În plus, spune Roxana de la ”Puterea Dragostei” în asemenea situații se ajunge când cineva profită de ”calmul” femeii de lângă el.

”Am lovit pentru că am fost foarte provocată, am încercat să mă abțin până am explodat. Lumea observă că sunt o persoană vulcanică, că mă aprind destul de repede, dar mă lovește acolo… Lumea încearcă să mă provoace, iar, automat, se ajunge și la treaba asta. Eu încerc să mă abțin, să nu stau acolo, dar… nu am cum. Dacă mi-o iau și eu… dar oricum dau”, explică Roxana de la ”Puterea Dragostei”, simțindu-se apropiată, din acest punct de vedere, cu sexy-impresara Anamaria Prodan.

fara descriere

Ce s-a întâmplat între Dan Alexa și Anamaria Prodan

După apariția imaginilor la tv, săptămâna trecută, și Laurențiu Reghecampf, bun prieten cu Dan Alexa, a reacționat cu mănuși, punând conflictul pe seama firii vulcanice a soției sale. Potrivit unor persoane care au asistat la scenă, auzind replicile, Prodanca ar fi spus următoarele chiar înainte să-l lovească pe Alexa: ”Ți-am spus să nu mai faci? Ți-am spus!?”, ar fi tunat sexy-impresara.

A doua zi dimineața, Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au întâlnit la un mall din Capitală. Impresara și-a cerut scuze pentrul gestul impulsiv. ”A fost o copilărie. Bine că n-ai reacționat, cine știe ce se întâmpla ...", i-ar fi zis ea, conform Gazeta Sporturilor. ”Da, m-am întâlnit cu Dan. Dar nu are rost să mai comentăm ce s-a întâmplat. Am reacționat greșit și i-am cerut scuze. Este un subiect închis”, a mai declarat Anamaria Prodan despre conflictul cu Dan Alexa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate