Roxana, declarație de dragoste emoționantă pentru Bogdan Mocanu! Ei sunt cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei: Roxana i-a făcut lui Bogdan Mocanu o declarație de dragoste emoționantă. Fanii sunt extrem de fericiți pentru cel mai nou cuplu din show.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Tânăra a format un cuplu cu Andy , dar relația lor a fost una plină de certuri și s-a sfârșit atunci când ea l-a sărutat pe grecul Alexander. După acest episod, ea a spus că s-a îndrăgostit de concurentul străin, dar ulterior și-a dorit să se împace cu Andy. Întors la Puterea Dragostei, el a avut un comportament agresiv cu Roxana, acesta fiind de departe cel mai discutat episod dintre ei. Între timp ea și-a orientat atenția către Bogdan Mocanu, fără a forma, însă, un cuplu cu el.

fara descriere

Bogdan Mocanu și-a arătat interesul pentru Roxana încă de la început, dar ea nu i-a dat niciodată un răspuns clar. După ce a continuat să încerce să-i intre în grații femeii care l-a cucerit, el a ajuns ținta glumelor celorlalți concurenți. Simina a fost cea care i-a și spus în Gală că este „fraierică” pentru că stă după Roxana, în timp ce ea dă atenție și altor băieți.

Citeste si: Puterea Dragostei: Bogdan Mocanu a luat atitudine și a umilit-o grav pe Roxana! Ce crede, cu adevărat, despre ea: „Te împart alții”

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei formează un cuplu cu Bogan Mocanu! Ce declarație de dragoste i-a scris

Se pare că perseverența de care a dat dovadă Bogdan Mocanu l-a ajutat pe acesta să ajungă, într-un final, la inima Roxanei. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei formează acum un cuplu oficial, iar fanii sunt extrem de fericiți că au decis să facă pasul acesta. Pentru a nu exista niciun dubiu în privința sentimentelor pe care le are pentru noua ei cucerire, Roxana a publicat pe pegina ei de Instagram o fotografie în care îl sărută. În descriere, ea a scris și o declarație de dragoste: „Te ador, liniștea mea!”, a scris ea.

fara descriere

Bogdan Mocanu i-a răspuns și el printr-un comentariu. „Te sărut, princess (n.r. - prințesă)”. Fotografia cu cei doi într-o ipostază extrem de apropiată a adunat peste 40 000 de aprecieri în timp record, semn că admiratorii așteptau cu sufletul la gură ca cei doi să formeze un cuplu.

fara descriere

„Și noi vă adorăm pe voi ❤️❤️❤️❤️ Toată ziua v-am urmărit să ne dați un semn! Fiți puternici, Roxi fii mai calmă și împreună cu Bogdan sunteți un cuplu de temut pentru toți cei din casă! Mă bucur că ai găsit pe cineva care să știe să te pună în valoare și pe primul loc! Sunteți doi superbi, Dumnezeu să vă ajute! Vă pup de la Oradea”, este unul dintre sutele de mesaje de susținere pe care le-a primit cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate