Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie! Primele declarații, după ce a aflat că este și gravidă

Astrele s-au aliniat în favoarea Roxanei Ionescu? Vedeta a fost cerută în căsătorie!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bat clopotele de nuntă pentru Roxana Ionescu. După ce a aflat că este gravidă, de data aceasta a avut parte de o super-surpriză: a răspuns pozitiv cererii în căsătorie.

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu pentru un post de televiziune.

Citeste si: Iată filmul traseului parcurs de Răzvan Ciobanu în dimineața morții! Pe aici a condus designerul, de la Festivalul Sunwaves până când s-a răsturnat cu mașina! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: E absolut şocant ce a putut să spună Oana Roman după moartea lui Răzvan Ciobanu! Te trec fiorii..."Un blestem" | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Avem DOVADA! Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Dana Criminala! Au uitat de divorț

”Mama Natură” e gravidă

Roxana Ionescu, ex-”Mama-Natură”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Tinu Vidaicu. Vedeta este gravidă, iar anunțul l-a făcut chiar la o petrecetere de ziua de naștere a lui Tinu Vidaicu.

Peste doar câteva luni, Roxana Ionescu va aduce pe lume un băiețel, așa cum a și mărturisit în fața prietenilor, la petrecere. Acolo, ca atmosfera să fie și mai ”intrigantă”, Tinu Vidaicu a pus mâna pe microfon și a spus: ”Să ne spuneți un nume de băiețel!?”.

”Vă mulțumim mult de tot. Este un moment frumos pentru noi și vrem să-l trăim la maxim și mulțumim că sunteți alături de noi” le-a spus Roxana Ionescu prietenilor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate