Roxana Marinescu, declarații sfâșietoare, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: „Am văzut moartea cu ochii. Eram rece ca un cadavru”

După ce ieri a anunțat că a fost testată pozitiv pentru coronavirus, Roxana Marinescu a decis să vorbească despre situația în care se află. Astfel, aceasta a intrat într-o discuție live cu Oana Turcu, pe pagina acesteia din urmă de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Roxana Marinescu, declarații sfâșietoare după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: „Am văzut moartea cu ochii. Eram rece ca un cadavru”
roxana marinescu

Roxana Marinescu, declarații de pe patul de spital

Roxana Marinescu este prima vedetă din România diagnosticată cu temutul COVID-19. Aceasta a intrat în direct pe pagina de Facebook a Oanei Turcu, acolo unde a ținut să clarifice situația în care se află, în condițiile în care mulți nu cred că situația este reală. Ba mai mult, au existat persoane care au acuzat-o de regie. 


In articol:

„Sunt foarte mulți oameni care nu înțeleg gravitatea situației și foarte mulți care încă susțin că este un circ mediatic. Mulți mă întreabă dacă este o glumă. Ei nu cred că eu am așa ceva și nu cred, mai ales, că te poate lovi chiar pe tine. Eu nu credeam că voi lua așa ceva niciodată.

Am călătorit în perioada 16-20 martie în Grecia, cu soțul și cel mic. În moemntul în care ne-am întors am stat destul de izolați. Am ieșit doar pentru strictul necesar, la cumpărături. Dar, era totul steril la noi în casă, având în vedere că soțul meu este medic. Nu s-a pus problema de așa ceva.

Pe 3 aprilie am început să simt o stare de oboseală acută, după care am avut un atac de panică în timp ce făceam sport. Am stat așa câteva zile, crezând că o să îmi treacă, iar pe data de 5 am chemat ambulanța. Mi-a fost frică de un atac de cord.

Citeste si: Previziunile sumbre ale specialiștilor! Ne apropiem cu pași repezi de vârful pandemiei de coronavirus. Ce se va întâmpla în țara noastră

Citeste si: Al doilea cadru medical a pierdut lupta cu viața din cauza coronaviruslui. Despre cine este vorba

Citeste si: Se schimbă o lege importantă. Care va fi suma pe care o plătim în viitor? - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua a luat decizia cea mare: „Mă mărit”

Nu m-am gândit nici măcar o clipă că voi fi testată de COVID, chiar dacă știam că am călătorit, nu m-am gândit că se va aunge atât de departe. Cei de la ambulanță mi-au făcut fișa, respiram puțin greu și am auzit cum ziceau că voi fi transportată la spital.

La ora 11 seara am ajuns aici. M-au examinat și au constatat că sunt ok, plămânii funcționau bine, respirația era deja foarte bună. Mi-au și spus că nu am niciun simptom de coronavirus, dar voi fi testate pentru că am călătorit.

După ce m-au adus acasă, a doua zi am sunat să aflăm rezultatul. M-au sunat ei pe data de 7 și m-au anunțat că testul a ieșit pozitiv. Am simțit că înnebunesc.

Roxana Marinescu, declarații sfâșietoare, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: „Am văzut moartea cu ochii. Eram rece ca un cadavru”
roxana spital

Eram ferm convinsă că nu mi se poate întâmpla mie. Dar, în momentul în care ajungi aici vezi că situația stă diferit. Începi să vezi cu alți ochi totul, înțelegi gravitatea situației, realizezi că unele lucruri nu le-ai făcut tocmai corect.

„Am zis că mor. Eram rece ca un cadavru”

În seara în care am ajuns am fost într-o stare deplorabilă. Am plans toată noaptea. Am avut frisoane de la medicamentul pe care mi l-au dat, am zis că mor, eram rece ca un cadavru. A doua zi mi-au oprit medicamentația respectivă. Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral. De când am aflat că am acest virus nu am avut niciun simptom, iar în momentul în care mi-a fost administrat medicamentul, am simțit ca și cum atunci am luat virusul. De atunci am tulburări gastro-intestinale. I-am spus medicului de 2 ore și nu a venit până la ora asta.

Acest coronavirus nu este o regie. Mi s-a făcut un alt test ieri dimineață, iar seara am avut rezultat negativ, dar trebuie să aștept încă un test”, a povestit Roxana Marinescu în direct pe pagina de Facebook a Oanei Turcu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a oferit declarații despre presupusa bătaie

Klaus Iohannis, decizia momentului în pandemie! Planul președintelui pentru revenirea la o viaţă normală

Soția lui Mihai Gâdea rupe tăcerea pentru prima dată! Este extrem de supărată și a decis să facă totul public. Ce s-a întâmplat

Roxana Marinescu, primele declarații și imagini de pe patul de spital: „I s-a zis să bea apă de la toaletă”

Cercetătorii susțin că știu când va fi gata leacul pentru COVID-19: „Există șanse ca până...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies