Ruby a făcut o criză de nervi! A uitat că este filmată și și-a înjuratul iubitul ca la ușa cortului

Ruby nu și-a mai putut stăpâni nervii și și-a înjuratu iubitul în fața tuturor. A uitat că este filmată!

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ruby este una dintre vedetele care au acceptat să participe la emisiunea „Asia Express”. Competiția s-a dovedi, însă, a fi mult mai istovitoare decât se gândea artista. Ea participă alături de iubitul ei și deja au început să se certe, deși sunt abia la început.

Epuizată de mersul pe jos, cântăreața a izbucnit și i-a vorbit foart urât partenerului ei, fără să-i pese că imaginile aveau să fie difuzate la televizor și să fie văzute de toată lumea și, implicit, de familiile lor.

Citeste si: Fosta soţie a lui Dinu Patriciu pozează în costum de baie la peste 60 de ani! Sabina are o casă de vacanţă în Grecia! FOTO

„Îmi spui tu mie că nu alerg, alerg în p**a mea! Prostule! O să mor aici. Am simțit că mi se strânge gâtul și nu mai intră aer”, a spus Ruby.

„Hai, mă iubita mă, termină! Mamă... Ce fătăloaică ești… Trebuie să mergi! Haide, dă-mi ghiozanul, haide”, i-a răspuns iubitul lui Ruby, dând dovată de un calm ieșit din comun.

Citeste si: Jador a lămurit situația cu Simina! "Este iubita mea! Am avut o mică ceartă, dar am trecut peste" - Andrei nu crede în relația lor

Ruby își dorește un copil

Frumoasa brunetă a declara că își dorește foarte mult să aibă un copil, dar că nu este încă pregătită să facă acest pas. Înainte de a deveni mamă, vedeta are de gând să își ia un animăluț de companie.

Citeste si: Andreea Mantea, sfat extrem de important pentru femeile care urmează să nască! "Nu te arată nimeni cu degetul şi nu eşti mai puţin mamă"

„Eu iubesc foarte mult copiii şi sunt foarte drăguţi. Dar eu sunt încă un copil. Următorul meu vis este să am o maimuţă, deci înainte de copil, o să am o maimuţă. Este visul meu din copilărie”, a mărturisit Ruby în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: