Rugăciunea de miercuri. Cea mai puternică rugăciune a zilei

Rugăciunea de miercuri. Rugăciunile au un rol important în viața fiecărui om, ele mijlocesc muritorii și divinitatea.

Distribuie pe:

Rugăciunea de miercuri. Cea mai puternică rugăciune a zilei

Rugăciunea înseamnă dragoste, smerenie și curățire sufletească, din acest motiv, aceia care se simt împovărați de nevoi simt nevoia să rostească o rugăciune în care să-și pună toată ființa, tot sufletul și nădejdea.

Potrivit calendarului creștin ortodox, fiecare zi a săptămânii, sau, mai bine zis, fiecare moment al zilei are o rugăciune vindecătoare.

Rugăciunea de miercuri. Cea mai puternică rugăciune a zilei

Rugăciunea de miercuri. Cea mai puternică rugăciune a zilei

"Doamne Atotputernice şi Atotîndurate, îmi aduc aminte că Te-ai născut Om din Sfânta Fecioară în peşteră şi ai fost vândut cu treizeci de arginţi de ucenicul cel viclean, ca să ne răscumperi pe noi, păcătoşii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, îndură-Te de mine, păcătosul!

Citeste si: Alocații copii. Au fost anunțate tăieri ale alocațiilor de la stat

Citeste si: Rugăciunea de sâmbătă a lui Arsenie Boca! Îți aduce bani și protecție divină

Citeste si: Rugăciune Sfânta Parascheva. Aduce liniște și pace sufletească

Primeşte, Doamne, această mică rugăciune a mea şi umilită a mea voinţă, că mă întristez pentru că Te-am întristat şi mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr.

La Tine, Preabunule Mântuitor, am toată nădejdea şi cred că Tu, Care din iubire de oameni ai primit să fii vândut pentru noi, Te vei îndura şi de mine acum, ca să mă mântuieşti de chinurile cele de veci şi să mă învredniceşti Împărăţiei Tale.

Nu Te depărta de la mine, Doamne, şi ajută-mi ca în toate să fac voia Ta şi să nu Te mai răstignesc în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioşi în timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea păcătoasă să-Ţi spăl picioarele, cu lacrimile ochilor mei, ca să mă învrednicesc a auzi şi eu din Gura Ta cea dulce: Iertate să-ţi fie păcatele. Amin.", este rugăciunea de miercuri pe care oricine ar trebui să o rostească pentru a avea o zi liniștită.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate