Rugăciunea de seară. Nu este bine să te culci fără să o rostești

Rugăciunea de seară este importantă atunci când vrei să mergi liniștit la culcare, vrei să te eliberezi de o povară. Nu este bine să te bagi în pat fără să o rostești.

Distribuie pe:

Rugăciunea de seară. Nu este bine să te culci fără să o rostești

Rugăciunea de seară către Dumnezeu Tatăl a Sfântului Macarie


In articol:

"Dumnezeule cel vesnice si Imparate a toata faptura, Cela ce m-ai invrednicit a ajunge pana in acest ceas, iarta-mi pacatele ce am facut in aceasta zi: cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, Doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.

Si-mi da, Doamne, in aceasta noapte, a trece somnul in pace, ca sculandu-ma din ticalosul meu asternut, bine sa plac Preasfantului Tau nume, in toate zilele vietii mele, si-mi ajuta cu harul Tau sa calc pe vrajmasii cei ce se lupta cu mine, pe cei trupesti si pe cei fara de trup.

Citeste si: Teodora, fiica preotului Florin Stamate, înmormântată la mănăstire ”Ne-a rugat să o îmbrăcăm în costum popular” Mărturisiri sfâșietoare ale părintelui

Citeste si: Rugăciune vineri. Cea mai puternică rugăciune către Iisus Hristos

Citeste si: Calendar ortodox octombrie 2019. Când pică Sfânta Parascheva și programul hramului

Izbaveste-ma Doamne de gandurile cele desarte, care ma intineaza si de poftele cele rele, ca a Ta este imparatia, puterea si slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.

Amin.", este rugăciunea de seară care trebuie rostită înainte de culcare.

Rugăciunea de seară. Nu este bine să te culci fără să o rostești

Rugaciunea de seara catre Sfata Fecioara Maria

"Preacurata si binecuvantata de Dumnezeu Nascatoare Marie, Maica cea buna a Bunului Imparat, varsa mila Fiului Tau si Dumnezeului nostru, spre patimasul meu suflet, si cu rugaciunile tale ma indreapta spre fapte bune, ca cealalta vreme a vietii mele, fara prihana sa o trec, si pentru tine Raiul sa dobandesc, Fecioara de Dumnezeu Nascatoare, care esti una Curata si binecuvantata.

Citeste si: Rugăciunea zilei de marţi. Te scapă de orice necaz

Citeste si: Un preot atrage atenția. Greșeala pe care o fac bărbații în biserică și nici măcar nu-și dau seama: "Nu-i voie. Este mare păcat"

Citeste si: Rugăciune început de zi și săptămână! Ruga de luni te protejează de necazuri

Ingerul lui Hristos, pazitorul meu cel Sfant si acoperitorul sufletului si al trupului meu, iarta-mi toate cate am gresit in ziua de astazi, si de toata viclenia vrajmasului meu celui potrivnic ma izbaveste, ca sa nu manii cu niciun pacat pe Dumnezeul meu si te roaga pentru mine pacatosul si nevrednicul rob, ca sa ma arati vrednic bunatatii si milei Preasfintei Treimi si Maicii Domnului meu Iisus Hristos si tuturor Sfintilor.

Amin.", rugăciunea de seară către Sfânta Fecioară Maria.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate