Rugăciunea din Postul Paștelui! Rostește-o zilnic pentru liniște sufletească

Ne aflăm în Postul Paștelui și reprezintă o perioadă când foarte mulți oameni devin mai tradiționali și renunță la anumite alimente. Ba mai mult decât atât, își îndreaptă fața către biserică!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ne aflăm în Postul Paștelui. Acesta a început de câteva zile, din data de 11 martie, iar Paștele ortodox va fi sărbători de români pe data de 28 aprilie. Pe de altă parte, Postul Catolic a început din data de 6 martie, odată cu Miercurea Cenușii, iar Paștele catolic va fi sărbătorit pe data de 21 aprilie.

Citeste si: Gabriela Cristoiu, detalii șocante! Tatăl său a pierit în condiții suspecte: „A murit la locul de muncă...”

Odată cu începerea Postului Paștelui, oamenii se îndreaptă mai mult către divinitate și merg la biserică pentru a aprinde o lumânare și pentru a se ruga. Există o rugăciune pe care o poți spune în Postul Paștelui oricând simțiți nevoia, cu scopul de a găsit liniștea sufletească.

Citeste si: Prima reacţie a lui Alex Bodi după ce s-a spus că ar fi bătut-o pe Bianca Drăguşanu: „E bine atunci. Va, vai, vai!”

"Doamne şi Stăpânul vieţii mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire şi al grăirii în deşert nu mi-l da mie. Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi al dragostei dăruieşte-mi-l mie, slugă Ta. Aşa, Doamne Împărate, dăruieşte-mi că să-mi văd greşelile mele şi să nu osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat eşti Tu în vecii vecilor. Amin", este rugăciunea pe care trebuie să o rostești.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate