Rusu de la Puterea Dragostei și Roxana Prințesa Ardealului au spus adevărul despre relația lor și copilul pe care îl așteaptă! Ce nume va avea bebelușul

Rusu de la Puterea Dragostei și Roxana Prințesa Ardealului sunt extrem de fericitți împreună și abia aștepată să devină părinți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Rusu și iubita lui, Roxana Prințesa Ardealului, au acceptat să vină la Teo Show. În emisiune, ei au spus adevărul despre relația lor, după ce s-a speculat că ar fi format un cuplu chiar și în timp ce el era la Puterea Dragostei.

„La un moment dat s-a spus la Puterea Dragostei că eram împreună. În acea perioadă chiar eram certați, fiecare pe drumul lui. M-a cucerit simplitatea lui, modestia și sufletul lui, nu prea m-am uitat la cum arată, nu mă interesau mușchii lui.

Ne-a despărțit orgoliul, dar ne certam și de la muzică și de la lucruri mici. Noi avem și melodii împreună.

Eu am spus că vreau să ne despărțim. Era și gelos la început, mă întreba de ce nu răspund la telefon, se întâmpla să cânt și să nu pot vorbi cu el. Mai multe conflicte au dus la despărțire. M-am gândit mult și am spus că prefer să rămân prietenă cu el, i-am spus și lui și el a fost de acord.

Eu vorbeam serios când l-am îndrumat să plece la Puterea Dragostei”, a povestit Roxana Prințesa Ardealului.

Citeste si: What's Up, declarații despre noua iubită: "O iubesc, am făcut nuntă"

fara descriere

Cum au ajuns Rusu de la Puterea Dragostei și Roxana Prințesa Ardealului să fie din nou împreună

Rusu a recunoscut că nicio femeie de la Puterea Dragostei nu a putut să îi ia locul fostei lui iubite. Singura care i-a plăcut a fost Andreea Pirui, dar nici de ea nu s-a apropiat foarte mult.

„Nu am putut să uit, în toate femeile o vedeam pe ea. Eram irascibil, mă certam cu toată lumea pentru că mă gândeam doar la ea. O sunam și vorbeam cu ea la telefon și i-a spus că vreau să mă întorc”, a povestit Rusu de la Puterea Dragostei. 

fara descriere

„Eu am aflat că eram însărcinată când el era la Puterea Dragostei. Inițial nu am vrut să-i spun, dar apoi el a avut niște probleme cu familia și am hotărât să-i spun pentru că e tatăl copilului. El a fost foarte bucuros.

Dacă s-ar fi îndrăgostit la Puterea Dragostei, i-aș fi spus despre copil. I-am spus și că, dacă ne vom despărți, el rămâne tatăl copilului”, a completat Roxana Prințesa Ardealului. 

Florin Rusu și Roxana vor fi părinții unui băiețel. Ei au hotărât deja că bebelușul se va numi Dominic Rusian.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate