S-a aflat! Cine este blonda misterioasă cu care a fost surprins George Burcea la miezul nopții! Andreea Bălan o cunoaște

Blonda misterioasă cu care a fost surprins George Burcea aseară este apropiată de el și de Andreea Bălan.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

George Burcea Andreea Bălan


In articol:

Andreea Bălan și George Burcea sunt pe punctul de a divorța. Recent, George Burcea a fost surprins în compania unei blonde misterioase, iar asta i-a făcut pe mulți să creadă că tânărul actor ar fi început deja o nouă idilă, cu toate că nu s-a clarificat încă situație dintre el și soția lui.

George Burcea

Cine este blonda misterioasă cu care a fost surprins George Burcea

În ciuda speculațiilor și a faptului că George Burcea nu și-ar fi petrecut noaptea acasă, alături de Andreea Bălan, el nu a călcat strâmb. Blonda cu care a fost surprins nu este nimeni alta decât Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan și nașa de cununie a lui și a cântăreței.

monica davidescu si aurelian temisan

În mai multe fotografii publicate chiar de Aurelian Temișan, soția lui, Monica Davidescu, poartă aceeași geacă și aceeași pălărie pe care le purta și în seara în care a fost surprinsă îmbrățișându-l pe George Burcea. Faptul că ea și soțul ei sunt apropiați de Andreea Bălan și de soțul ei nu a fost niciodată un secret.

George Burcea Andreea Bălan

Citeste si: Maria Buză a fost la un pas de moarte din cauza unui teribil accident de circulaţie! Actriţa de la show-ul din Asia a supravieţuit miraculos după ce maşina sa a fost aruncată în parapeţi de un autocar!

Citeste si: Alex Bodi s-a săturat de Vulpiţa! Soţul Biancăi Drăguşanu e revoltat că e promovată la televizor: „Foarte trist”

George Burcea, primele declarații despre divorțul de Andreea Bălan! 

Întrebat despre separarea de soția lui, George Burcea a refuzat să dea prea multe detalii, dar nici nu a infirmat zvonurile.

”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a declarat George Burcea pentru Cancan.

sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate