S-a aflat cine este fiul secret al lui Julio Iglesias! Testele ADN au confirmat

Decizia conform căreia Julio Iglesias este tatăl biologic al unui spaniol de 43 de ani nu este definitivă și poate fi contestată.

Distribuie pe:

fara descriere

Un tribunal din Spania a hotărât că Julio Iglesias este tatăl biologic al lui Javier Sanchez Santos, un spaniol de 43 de ani. Mama bărbatului a susținut în repetate rânduri că a avut o aventură cu celebrul artist.

Javier s-a născut în aprilie 1976, iar prima cerere de recunoaștere a paternității i-a fost respinsă în 1999 de Curtea Suprema Spaniolă.
Un tribunal din Valencia a acceptat, insă, cererea de recunoaștere a paternității.
Decizia conform căreia Julio Iglesias este tatăl biologic nu este definitivă și poate face obiectul unui apel, relatează egenția Efe.
Artistul latin a refuzat întotdeauna sa facă testul ADN și nu s-a prezentat nici la procese, informează tellerreport.com.Mama lui Javier, Maria Edite Santos, este o fostă balerină portugheză. Se pare că ea cu Julio Iglesias ar fi avut o relație în anul 1975.

Citeste si: Ce pensie are fostul președinte al României Emil Constantinescu

Citeste si: Oamenii din Alba Iulia, terorizaţi de un urs! A omorât un câine și a rănit un porc! Imagini VIDEO incredibile

Citeste si: Doliu în România. A murit Ionel Pascota, multiplu campion național de motociclism

Julio Iglesias Jr și Javier Santos sunt frați

Una dintre încercările unui detectiv de a demonstra paternitatea lui Julio a constat în extragerea unei mostre ADN dintr-o sticlă care aparținea unuia dintre fiii artistului, Julio Iglesias Jr. Mr. Osuna a garantat în urma analizării probei că Julio Iglesias Jr și Javier Santos sunt frați. Tribunalul, însă, a exclus această probă pe care a considerat-o ca fiind „Irelevantă și fără temei legal”, scrie tellerreport.com .

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate