S-a rupt lanțul de ”iubire” dintre Iancu Sterp și Emy la Survivor România?! Declarația care o va liniști pe iubita războinicului, Denisa. ”O iubesc”

După ultimele scandaluri amoroase din tabăra faimoșilor la Survivor România, unde el este mărul discordiei, Iancu Sterp a ținut să spună ce simte cu adevărat în acest moment

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Ultimele evenimente de la Survivor România l-au transformat pe Iancu Sterp în craiul show-ului de supraviețurie. Fire deschisă, jovială, războinicul a intrat fără să vrea într-o serie de conflicte în tabăra faimoșilor, după apropierile pe care le-a avut de Emy Alupei și apoi de Elena Ionescu.

Imediat, s-a vorbit despre un triunghi amoros, mai ales că între cele doă colege a și izbucnit un scandal de zile mari, care cu greu a fost aplanat.

Ce au spus concurenții de la Survivor România despre apropierile de pe insulă! 

”Emy cumva îl simpatizează un pic pe Iancu. Nu e un lucru rău, el e băiat frumos... Și, probabil dacă, nu știu, Iancu aleargă acum cu Elena mai mult, se gândește că, Doamne, cine știe ce... dar nici nu se pune problema... De asta, Emy a fost un pic deranjată, poate că nu și-a petrecut mai mult timp cu ea... să fi alergat cu ea și să nu fi alergat cu Elena... Dumnezeu știe...”, a declarat Carmen Emanuela, una dintre războinicele ajunse în această fază a competiției, completată de Ghiță cu alte fitile, faimosul având o altă variantă ce a pus cumva paie pe foc.

”A văzut Ghiță că Elena uneori se mai dă așa pe lângă Iancu, așa a perceput el situația. La un moment dat, Elena a și spus că Iancu seamănă cu un fost de al ei și de aici probabil așa a asociat treaba. Are și el filmele lui”, a comentat Emy Alupei la testimoniale, apoi nu s-a mai despărțit deloc de războinic în camp.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Pe de altă parte, nici Iancu nu a părut deranjat de prezența faimoasei Emy în dreapta lui, ba chiar avea să declare că ”este o fată foarte tare, foarte ca lumea și nebunatică în același timp. Am ce povesti cu ea, e de viață, râdem, glumim, este și apropiată de vârsta mea, ne înțelegem destul de bine, chiar dacă ea este la faimoși, eu de la războinici. Avem o relație de prietenie strânsă și cred că o să fim prieteni și când plecăm de aici”.

Citeste si: STOP VOT! Telespectatorii au stabilit un nou clasament al concurentilor de la ''Survivor Romania''

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Iubita lui Iancu Sterp aruncă bomba la Survivor România! ”Emy îl place mai mult decât este cazul. E evident”

Iancu Sterp a vorbit despre Denisa după asocierea cu Emy Alupei! ”Eu sper să nu se interpreteze ceva, dacă glumim”

Situația tensionată a luat însă amploare și războincul a ținut să înlăture orice speculație. Iancu Sterp a vorbit despre Denisa după asocierea cu Emy Alupei și a pus lucrurile la punct.”Eu sper să nu se interpreteze ceva, dacă glumim să nu se înțeleagă altceva. Emy este fata cu care mă înțeleg cel mai bine, dar la nivel de prietenie. Eu o iubesc pe Denisa, este cea mai frumoasă fată de pe pământ”, a spus fostul concurent de la Puterea dragostei, care apoi l-a invitat la o petrecere câștigată pe Emanuel, și astfel a risipit orice bârfă din tabără! Momentan!

 

Galerie foto 
Citește și:

Andrei de la Survivor România a vorbit cu lacrimi în ochi despre mama lui! ”Mă uitam la cer, să îmi trimită un semn atunci când concuram pe traseu”

Ghiță a băgat fitile în triunghiul amoros al momentului?! ”Elena se dă pe lângă Iancu. Seamană cu un fost de al ei”!

Cele mai delicioase gogoși din lume. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Elena Ionescu, declarație șoc despre Iancu Sterp la Survivor România! ”Îmi este drag!”

Emy Alupei a cedat nervos la Survivor România: „De ce sunt așa praf psihic? Vreau să o strâng pe mama în brațe”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies