S-a vociferat că Anna Roman ar fi într-o relaţie cu fostul iubit al Danielei Crudu, dar acum s-a aflat TOT adevărul!

Presupunere adevărată sau falsă? E o întrebare care macină foarte multe persoane. Este sau nu Anna Roman într-o relaţie cu fostul iubit al Danielei Crudu?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Chiar dacă au fost făcute presupoziţii în urma cărora s-a spus că fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, Anna Roman, ar fi într-o relaţie cu fostul iubit al Cruduţei, şi anume doctorul Jona Yousif. Presupunerile au la bază două fotografii individuale, în care atât Anna, cât şi Jona stau în aceeaşi poziţie, în acelaşi loc din Dubai, cu vestitele aripi.

Chiar dacă au fost făcute fotografiile recent, mai ales că Anna Roman se află în Dubai alături de mama sa şi două prietene, Jona Yousif a spus tot adevărul!

”Pacienta mea şi prietena mea. Vă spun eu cu gura mea că nu există absolut nimic între noi doi, ci pur şi simplu o relaţie de prietenie, ne cunoaştem de peste 6-7 luni. Şi nu a fost vreodată ceva mai mult decât o prietenie”, a scris Jona Yousif pe reţelele de socializare.

 

 

Anna Roman a ajuns, de curând, de urgenţă la spital, în Dubai

Annei Roman i s-a făcut rău în timp ce se afla în vacanţă în Dubai, alături de mama sa şi două prietene. Modelul a ajuns de urgenţă la spital, în ţara luxoasă, iar medicii au dorit să o interneze de urgenţă, pentru a i se face investigaţii amănunţite.

Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu nu a dorit să fie internată în spial şi a plecat din spital, pe propria semnătură, chiar dacă medicii au fost sceptici, conform unui jurnal de ştiri. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate