„Să mă lase!” Theo Rose rupe tăcerea despre „cearta” cu Anghel Damian! A spus totul despre scena care a avut loc în plină stradă

Vedete

„Să mă lase!” Theo Rose rupe tăcerea despre „cearta” cu Anghel Damian! A spus totul despre scena care a avut loc în plină stradă

Theo Rose a spus adevărul despre cearta din stradă pe care a avut-o cu iubitul ei, Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc pentru cel mai important moment din viața lor. Aceștia vor deveni părinții unui băiețel în mai puțin de o lună. Totuși, cei doi îndrăgostiți au fost văzuți recent certându-se în plină stradă, după ce Anghel Damian a mers cu iubita sa acasă la Lia Bugnar și a lăsat-o pe graviduță să aștepte în mașină, în timp ce i-a plimbat câinele fostei iubite. Cântăreața a decis să „rupă tăcerea” și să spună care este adevărul despre discuția dintre ea și tatăl copilului ei, care a provocat agitație în presă.

De ce s-au certat Theo Rose și Anghel Damian în plină stradă?

Anghel Damian și Theo Rose au fost surprinși certându-se în plină stradă zilele trecute, după ce au ieșit dintr-un restaurant. Celebra artistă a vorbit pe Instastory despre momentul mult discutat în ultimele zile de toată lumea. În filmuleț se observă cum artista se amuză și comentează întâmplarea dintre ea și partenerul său, în timp ce acesta citește informațiile care au apărut despre ei în presă.

Potrivit cântăreței, între ea și Anghel nu a existat o ceartă pe stradă, ci a fost doar un joc între îndrăgostiți. Viitoarea mămică a povestit că a ieșit din restaurant cu iubitul ei și, într-un moment de „alint”,  a hotărât să conducă ea înapoi spre casă. Grijuliu din fire, Anghel a vrut să își protejeze iubita și nu a lăsat-o să urce la volanul mașinii. Conform spuselor cântăreței, acesta ar fi fost momentul în care cei doi ar fi început să se „îmbrâncească”, în joacă.

În asta a constat „cearta” dintre celebrii îndrăgostiți, după cum a povestit Theo Rose.

„A plecat Anghel să plătească nota, dar ea era deja plătită. El s-a dus să o și ducă băieților acolo. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate el dispăruse. Și cum mă prostesc eu așa și mă alint, am fugit și i-am zis când a venit: <Gata, nu mai! Conduc eu>. El: <Lasă, conduc eu>.

Și l-am îmbrâncit acolo în stradă ca să mă lase să conduc eu. Fiind gravidă, el a vrut să conducă el, ca să mă protejeze, să nu mă lovesc.

Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când am urcat în mașină m-am și gândit: <Ce-ar fi când l-am îmbrâncit, fix acum să mă fi pozat cineva și să dea că ne-am bătut în stradă>”, a spus artista pe Instagram.

Citește și: „E o frustrare adunată, nu-l vrea lângă ea” Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce au fost surprinși certându-se în plină stradă?! Mai este o lună până când vor deveni părinți 

Theo Rose și Anghel Damian au probleme în cuplu din cauzei lipsei de comunicare?

Alina Petre, coach emoțional, a comentat imaginile în care Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși certându-se în plină strada.

Cântăreața a fost văzută foarte supărată pe iubitul ei, după ce au ieșit împreună dintr-un restaurant. Potrivit Alinei Petre, graviduța ar fi adunat frustrări pe parcursul relației, iar lipsa de comunicare ar fi unul dintre motivele pentru care apar tensiuni între cei doi îndrăgostiți.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

  „Din păcate, e un comportament agresiv care vine unei lipse mari de comunicare dintre ei doi. E o lipsă foarte mare de comunicare, dar vedem foarte clar că este ea supărată și aici putem să spunem că există și hormonii ăștia de sarcină care ne schimbă comportamentul și devenim mai agresive, dacă intrăm în starea de mamă, de  leoaică, care își apără puiul, dar pe de altă parte nu e un comportament de leoaică, dar e un comportament de leoaică rănită.  Cineva a rănit-o foarte tare și cred că este vorba despre partenerul ei de viață. E o frustrare adunată, o agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea, eu asta văd din limbajul corpului. Nu-l vrea lângă ea în momentul acela, în momentul în care cineva nu te vrea într-o anumită situație este bine să nu te bagi și să nu mai insiști, pentru că reacția va fi din ce în ce mai agresivă.  Așa se manifestă ea și probabil că are motivele ei bine întemeiate, în afară de cele hormonale”, a explicat Alina Petre, coach emoțional, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citește și: „A dispărut. Nu pot să-mi explic” Ce s-a întâmplat cu Theo Rose în parcarea unui mall din București? Artista e încă în stare de șoc