Salman Kahn nu a luat-o pe Iulia Vântur la cea mai bogată nuntă din India! Actorul a venit însoţit de o altă femeie!

Fotografiile demonstrează că Salman Kahn nu a luat-o pe Iulia Vântur la cea mai bogată nuntă din India.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Salman Kahn nu a luat-o pe Iulia Vântur la cea mai bogată nuntă. Starul a fost fotografiat de presa indiană pe aeroportul din Mumbai, el numărându-se printre invitaţii la nunta dintre Isha Ambani, fata lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, şi Anand Piramal. Salman Kahn a fost aşteptat de o armată de fotografi la aeoroport, acesta fiind însoţit de Katrina Kaif, o actriţă de origine indiană născută în Hong Kong.

Salman Kahn nu a luat-o pe Iulia Vântur la cea mai bogată nuntă. La petrecere a cântat Beyonce

Nunta dintre Isha Ambani şi Anand Piramal a avut loc pe 12 decembrie în capitala financiară a Indiei, Mumbai. Festivităţile au început, însă, din weekend-ul trecut, în oraşul Udaipur, unde au avut loc trei zile de cântece, dansuri şi ritualuri pre-maritale. Presa mondială a relatat că la la nuntă a cântat celebra Beyonce. (vezi motvul pentru care Oana Roman a desfiinţat-o pe Iulia Vântur)

fara descriere

Salman Kahn nu a luat-o pe Iulia Vântur la cea mai bogată nuntă. Socrul mic are o avere de 47 de miliarde de dolari

Din păcate, Salman Kahn nu a luat-o pe Iulia Vântur la cea mai bogată nuntă. Socrul mic, Mukesh Ambani, preşedintele grupului Reliance Industries, deţine o avere netă estimată la 47 de miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes. Familia Piramal deţine afaceri în industria farmaceutică şi în domeniul imobiliar şi, potrivit unei informaţii difuzate de India Today, ar fi oferit cuplului o reşedinţă în Mumbai ce se află pe plajă şi are o suprafaţă de 4.645 de metri pătraţi.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate