Sarah a plănuit o ORGIE-surpriză pentru iubitul ei, dar ce a urmat i-a schimbat complet viața! Ce a realizat a doua zi de dimineață

O tânără din Marea Britanie i-a făcut o surpriză colosală iubitului ei: o petrecere cu...orgii! Cum s-a terminat i-a lăsat mască pe toți.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O tânără din Marea Britanie, Londra, Covent Garden, pe numele ei Sarah Banahan, a vrut să îi facă iubitului ei o surpriză de proporții de ziua lui! Cum nu își dorea să facă o rezervare la un restaurant, pentru a lua o cină romantică, a vrut să fie ceva de neuitat și .... chiar așa s-a și întâmplat!

Tânăra i-a făcut o surpriză de proporții: o petrecere-orgie, care s-a transformat imediat în cea mai tare petrecere pe care au văzut-o! Tânărul de 34 de ani s-a bucurat de fiecare moment.

”Ca o iubită mândră ce sunt, am decis să iau ”totul” în mâinile mele și să fondez primul meu grup de petrecere cu persoane care acceptă ”sexualitatea liberală”, a spus ea.

”Noaptea aceea a fost un succes total și iată cum am reușit să creez acest grup care mi-a schimbat cu totul viața”, a continuat Sarah.

Citeste si: Florin Pastramă e putred de bogat? ”Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam”

Citeste si: Imagini scandaloase! Ce i-a făcut o polițistă unei bătrâne din Rădăuți care vindea legume pe marginea trotuarului

Citeste si: Avem dovada! Ricardo de la ”Puterea Dragostei” este îndrăgostit! Cine i-a furat inima ex-ului Ralucăi

Astfel, tânăra a ales să renunțe la jobul pe care îl avea la momentul acela și să-și schimbe complet viața: ”Sunt sălbatică, excentrică și energică sexual. Am întâlnit prieteni pentru veșnicie și îmi place să mă conectez la gândurile lor. Ne putem împărtăși experiențele și să facem întâlniri internaționale. Cu cât fac mai mult acest lucru, cu atât mă ajută să merg mai departe. Sunt genul de persoană perfecționistă, o persoană deviantă din punct de vedere sexuale, dar nu înseamnă că fac sex cu toată lumea, ci mă îmbrac în diferite costume, joc un rol sau un personaj și lucrul acesta mă excită”.

Sarah lucrează acum ca model și sfătuitor intim.

”Îmi place să văd oamenii fericiți. Nu toată lumea are timp să ia parte la astfel de petreceri sau să găsească oameni care împărtășesc același stil de viață”, a continuat tânăra.

În prezent, ea este singură și susține că e mult prea ocupată pentru a-și face un partener. De asemenea, tânăra își dorește ca oamenii să fie mai deschiși și mai înțelegători, mai ales atunci când vine vorba despre mentalitățile fiecăruia, dar și în funcție de gusturile sexuale.

”Nu mi-e rușine deloc. Am o personalitate puternică”, a încheiat Sarah, conform Mirror.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate