Imagini scandaloase! Ce i-a făcut o polițistă unei bătrâne din Rădăuți care vindea legume pe marginea trotuarului

Imagini scandaloase au fost surprinse într-o piață din Rădăuți. O bătrânică a fost luată la rost de o polițistă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mai mulți martori au luat parte la o scenă mai puțin demnă într-o piață din Rădăuți. O polițistă a luat la rost o bătrână care vindea legume pe marginea trotuarului, și nu pe tarabă, așa cum făceau ceilalți comercianți. Înarmată cu două plase de legume, bătrâna din Rădăuți încearcă să se scuze în fața polițistei, iar un martor povestește totul.

Citeste si: Avem dovada! Ricardo de la ”Puterea Dragostei” este îndrăgostit! Cine i-a furat inima ex-ului Ralucăi

Citeste si: Halucinant. Avem VIDEO! Ce a spus criminalul din Făget în momentul în care a fost capturat de polițiști! A recunoscut TOTUL: ”Icoana care m-a scos afară la 6 dimineața”

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Bănică! Încasările cântăreţei sunt din ce în ce mai mari!

”Se întâmplă în România. În piața la Rădăuți, aceasta “doamnă” în uniformă o ceartă pe bătrânică pentru că nu vinde la tarabă. Oare ea nu stie că tarabele sunt ocupate de bișnițari care aduc produse de afară? Avea, săraca, două sacoșe cu legume…”, comentează și martorul la această scenă, cel care a surprins, de altfel, și imaginea.

Oamenii au comentat în baza celor spuse: ”Oare doamna asta în uniformă nu are și ea bunică? Sau a avut? Cred că bătrâna asta face delapidare, trebuie neapărat arestată conform legii”, ”Infractorii unde sunt?Vă luați la hartă cu o bătrânică. Rușine!”.

Sursă foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate