Gheorghe Flutur, testat cu prioritate pentru coronavirus
Gheorghe Flutur, testat cu prioritate pentru coronavirus

Politica

Scandal de amploare în Suceava! Preşedintele Consiliului Judeţean, testat cu prioritate pentru coronavirus

E scandal de amploare în Suceava, după ce a ieşit la iveală faptul că preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, ar fi fost testat noaptea pentru noul coronavirus.

Gheorghe Flutur, testat cu prioritate pentru coronavirus
Gheorghe Flutur, testat cu prioritate pentru coronavirus

Mai grav e că în buletinele de analiză, politicianul a fost trecut ca medic, probabil pentru ca prioritatea să nu dea nimănui de bănuit. Nici el şi nici şefa DSP care a fost interceptată în timp ce recunoştea ce a făcut nu au răspuns încă acuzaţiilor.

Potrivit anchetatorilor- ca să se strecoare mai repede în fruntea listei pentru teste urgente- Gheorghe Flutur ar fi fost trecut în buletinele de analize ale spitalului ca fiind DOCTOR- iar procurorii au înregistrat convorbirea dintre peşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi şefa DSP- care îi reaminteşte că- pe 20 martie- a chemat-o la 11 noaptea să-l testeze.

– Zorescu: Dar nu mă scufundați pe mine de tot pentru că știți care o fost contextul atunci în noaptea aia!

– Flutur: Cu ce să scufund?

– Zorescu: Da, știți adică să…

– Flutur: Bun! Dar eu doar, n-a fost totul corect și legal? Contextul a fost că am venit de bună credință să ne facem toți analizele…eu nu am fost…

– Zorescu: Contextul că am fost chemată la 11 jumate…da? Ăsta o fost contextul!
– Flutur: Adică dumneavoastră ce spuneți? Da, da, am înțeles… Da’ ce spuneți, că la ora aia nu se recoltau sau de ce?

– Zorescu: La ora aia eram acasă, era 11 jumate…

– Flutur: Aha!

– Zorescu: Da? Eram terminați.

– Flutur: Dar la medici când ați recoltat dumneavoastră?

– Zorescu: Dar n-am recoltat la medici, erați numai dumneavoastră de la consiliul județean acolo și un singur medic!

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| Război cu săbii la supermarket

Când a avut loc discuţia, Gheorghe Flutur era deja diagnosticat cu coronavirus şi internat în spital. De acolo a asigurat-o pe şefa DSP că nu va afla nimeni ce s-a întâmplat în acea seară.

– Flutur: Fiind persoană publică, mă omoară pe mine și de aia, toată ziua…îmi asum și eu, nu-i problemă, dar am vrut să se clarifice lucrurile, că n-a fost o șmecherie sau că v-am pus eu să nu știu ce. Doamne ferește!

Citeste si: VIDEO| Revoltă după tăierile ilegale de păduri

Doar că secretele s-au spulberat când cineva din spital a dat informaţia mai departe. Personalul era revoltat pentru că exact atunci la Suceava s-au îmbolnăvit sute de medici şi asistenţi şi nu i-a testat nimeni pe cei care nu aveau simptome...

cu excepţia lui Gheorghe Flutur. Iar în timp ce el a avut culoar liber spre recoltare- medicii au stat la cozi uriaşe în curtea spitalului.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis, o nouă declarație de presă: „PSD și acoliții săi fac tot posibilul ca efortul întregii națiuni să eșueze”

Procurorii din Bucovina au deschis un dosar penal şi anchetează cazul lui Gheorghe Flutur. Pe lângă interceptările telefonice s-ar putea să fie audiaţi şi martori.