Scandal de discriminare în familia lui Florin Salam! Autoritățile i-au refuzat dreptul de ședere în România

Cumnatul albanez al lui Florin Salam a fost în război cu Direcția Generală pentru Imigrări, pe motiv că i se refuză dreptul de ședere pe termen lung în România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Fabian, cumnatul lui Florin Salam, s-a plâns că este discriminat de autoritățile românești pe motiv că acestea au refuzat să-i acorde drept de ședere pe termen îndelungat în România. Acesta a dat, anul trecut, în judecat, Inspectoratul General pentru Imigrări, prin Direcția Migrație din cadrul Minsterului de Interne pentru că instituția i-a refuzat cererea, oferindu-i doar dreptul temporar de a locui în țara noastră.

fara descriere

Fabian este căsătorit de 9 ani cu Elena, sora mai mică a lui Florin Salam iar cuplu are doi copii împreună. Albanezul apare în acte ca fiind patronul unei societăți care administrează câteva pensiuni din București. El a încercat să convingă judecătorii că merită să primească dreptul de rămțne pe termen lung în România prin faptul că este un familist convins, preocupat de educația și bunăstarea familiei lui.

Citeste si: Și Roxana Dobre a fost bătută crunt într-un club, la fel ca Mario Fresh și Jador! Iubita lui Florin Salam a fost dusă cu ambulanța la spital, apoi a fugit în Dubai, de frica rivalei care a desfigurat-o!

Citeste si: Elena Roxana, nepoata lui Salam, pe „combinație” cu Abi Talent

Citeste si: Fiica lui Florin Salam a plătit o sumă uriașă pe căruciorul de fițe al fiului ei: „Căruțul ăla costă cât garsoniera ta” FOTO

Scandal de discriminare în familia lui Florin Salam! Cumnatul manelistului a avut probleme cu legea în SUA

Totuși, Fabian nu a reușit să-i convingă pe magistrați că este un ”bun român”. Acestuia i s-a reproșat faptul că în ultimii 5 ani a lipsit peste 10 luni consecutive din țară, acesta fiind în Statele Unite pentru a-și rezolva anumite probleme legale. Fabian a fost acuzat cu mai mulți ani în urmă că face parte dintr-un grup infracțional și chiar a ajuns pe listele celor mai urmăriți oameni din lume întocmită de FBI.

fara descriere

Între timp, lucrurile s-au mai rezolvat din acest punct de vedere, însă Fabian tot n-a convins că poate primi dreptul de ședere pe termen lung în România. El beneficiază în prezent de un drept temporar, pe care ar trebui să-l reînoiască peste 2 ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate