Scandal de proporţii la Puterea Dragostei! Raluca l-a părăsit pe Adrian, după ce i-a aflat trecutul! "Mi-a zis în vestiar că vrea să fie cu Ricardo"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
În ediţia de vineri de la Puterea Dragostei lucrurile au degenerat şi s-a ajuns la un adevărat scandal. Totul a pornit de la o discuţie purtată în privat de către Raluca şi Adrian. 
 
Tânăra a primit în privat o discuţie purtată de Adrian, în trecut, cu o persoană în care avea încredere. Concurentul a avut o reacţie agresivă în momentul în care iubita lui nu şi-a dorit să-i spună de unde are capturile. 
 
 
"Eu nu am venit aici pentru bani sau vedetism. Dacă se fac jocuri murdare, eu nu am ce cauta de aici. Ea mi-a zis că a primit anumite printuri, de la o anumită persoană, cum că eu vorbeam cu acea persoană. 
 
În momentul în care se insistă pe un anumit subiect, care mă chiunuie pe mine din liceu. Rafaela a primit printurile, i le-a arătat lui Vio. Rafaela a făcut un joc şi e în stare să ma şantajeze şi să mă facă de râs în toată ţara. Eu vreau să le văd. Nu te-am făcut c***ă în sensul că eşti pe bani, are mai multe sensuri", a spus Adrian. 
 
"Totul a pornit de la o persoană cu care tu ai vorbit în trecut, chestii personale, şi acum i le-a trimis Rafaelei?", a întrebat Andreea Mantea. 
 
 
"Eu nu mai pot să stau aici. Nu stau să mă jignească astă. Nu am voie de aşa ceva, eu părăsesc emisiunea. Eşti un mincinos. Raluca, recunoaşte ce mi-ai zis tu mie aseară, la vestiar.
Mi-ai zis că îţi place de Ricardo şi că vrei să te desparţi de Adrian", a spus Rafaela. 
 
"Erau nişte lucruri din trecutul lui Adrian. Însă pe mine nu mă interesează ce zice lumea. Eu nu m-am lăsat influenţată de nimeni. Nici de Rafaela, nici de nimeni", a spus Raluca. 
 
"Îmi este teamă de Rafaela, să spun anumite lucruri.
I-am zis lui Adrian pentru că îl vedeam supărat. M-am săturat de scandal", a spus Viorela. 
 
Înainte de discuţia din platou, Raluca le-a mărturisit fetelor că a rupt relaţia cu Adrian din cauza reacţiei sale. Ulterior a dat înapoi, atunci când s-a întâlnit cu acesta. 
 
"Era pe punctul să-mi tragă o palmă. Eu din clipa asta nu mai sunt cu Adrian, am pus punct, nu e normal", a spus Raluca, înainte de confurtarea cu Adrian. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 17:15, la “Asta-i Romania!”, copiii care se cresc 'singuri'

Fotografie emoţionantă cu fetiţa Elenei Udrea! "Moş Crăciun, adu-o pe mama înapoi acasă"

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Germania trimite o undă de șoc în Europa: Mutația de COVID de care medicii nu știu absolut nimic

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies