Și-au premeditat divorțul pentru audiență! „Poate o să am și eu emisiunea mea! Facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”

Deea și-a premeditat divorțul de Dinu Maxer. Un scandal i-ar aduce pe primele pagini ale presei și i-ar ajuta în carieră.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Deea și Dinu Maxer sunt unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc de 13 ani și sunt căsătoriți de mai bine de zece ani. Au împreună un copil și au luat în calcul posiblitatea de a-i dărui un frate sau o surioară băiețelului lor.

Într-un interviu despre relația ei cu Dinu Maxer, Deea a vorbit desper cum mențin pasiunea vie în dormitor chiar și după atâția ani și despre discuțiile în contradictoriu care au apătrut între ei.

„Nu a existat să mă bată! Mă altoiește, dar în alte moduri, măi. De aia suntem noi un zâmbet continuu, nu te-ai prins?”, spune Deea. ”La un moment dat, ne-am certat pe costumația lui fi-miu. Am ieșit undeva și mie nu mi-a plăcut cum l-a îmbrăcat Deea. Și de aici a ieșit scandal”, a declarat Deea Maxer.

Citeste si: Monica Tatoiu a vrut să se arunce de la etaj! A povestit totul cu lacrimi în ochi!

Citeste si: Înainte arăta așa, dar acum este ispită în Thailanda! Cine este tânăra care s-a transformat într-o bombă sexy

Citeste si: Impresionant! Gestul lui Lewis Hamilton pentru un băiețel bolnav de cancer în fază terminală! Îți vor da lacrimile când vei vedea ce cadou i-a făcut

fara descriere

Deea și Dinu Maxer au glumit pe seama divorțului: „Facem bani!”

Deși nu se pune problema unui divorț între cei doi soți, ea a mărturisit că a făcut uneori glume pe tema aceasta. O despărțire scandaloasă i-ar ține în primele pagini ale presei, crede ea.

„Tot glumesc cu Dinu și îi zic, ce ar fi să băgăm noi divorț, să ne anunțăm înainte părinții să nu facă infarct acasă, divorțăm, poate o să am și eu emisiunea mea, tu la altă emisiune pe un alt post de TV, facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”, a glumit Deea, soția lui Dinu Maxer. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate