Scandal pe Otopeni! O familie a fost încătușată, după ce au scuipat și au jignit o însoțitoare de bord! Imaginile sunt IREALE

Un scandal imens a avut loc la bordul unui avion Tarom. O familie a fost scoasă din aeronavă, după ce o însoțitoare de bord a fost scuipată.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Scene halucinante au avut loc într-un avion Tarom. O familie de marocani a fost reținută, după ce o femeie a scuipat o însoțitoare de bord. Astfel că s-a decis ca aceștia să fie debarcați, însă au refuzat.


In articol:

Întreaga scenă a avut loc miercuri, în momentul în care avionul ar fi trebuit să decoleze spre Egipt. Situația neplăcută a avut loc în jur de două ore, iar avionul a decolat cu întârziere de pe Aeroportul Otopeni. Femeia care a scuipat a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a leșinat, dar și un copil care a asistat la scenele șocante, conform Digi24.

Momentul în care bărbatul a fost încătușat a fost filmat de o pasageră. Ea a fost amenințată că va fi dată jos dacă nu oprește înregistrarea. La întreaga scenă au asistat 150 de oameni. Familia a fost evacuată cu brutalitate din avionul Tarom. Cei doi soți se aflau la bord și împreună cu fiul lor în vârstă de 7 ani.

„Ce faceţi? Are un copil! Nu! Are un copil! Opriţi-vă!” s-a adresat femeia care filma unui membru al echipei de securitate.

„Staţi jos acum! Mă aşez. Am dreptul să înregistrez asta. Dumnezeule! Are un copil!” a luat apărarea martora femeii din Maroc.

fara descriere

Principalul motiv de la care a pornit întreaga ceartă a reprezentat locurile din avion. Familia din Maroc a ocupat alte locuri decât cele de pe bilet și a refuzat să se mute. Astfel că însoțitoarea de bord le-a explicat că trebuie să se mute, dar femeia refuzat, iar atunci a scuipat-o. După puțin timp, au intervenit și medicii. De atunci, întreaga scenă a devenit virală pe internet.

„Aduceţi medicul acum! Mamei mele îi este rău. Mai e echipa medicală aici? Da, da, da! Să vină în faţă” se aude pe înregistrare.

Citeste si: A crezut că este răcit și a mers la spital! La scurt timp, fața a început să i se umfle, oamenii cred că e un monstru

Citeste si: Scandalos! O asistentă din Mehedinți, către o pacientă minoră: „Vrei să te omor eu?”

Citeste si: Sărbătoare mare mâine! Ce să nu faci de Sfântul Ilie ca să-ți meargă bine

Reacția Tarom

„Compania TAROM îşi exprimă părerea de rău faţă de situaţia creată în cadrul zborului ROT 101 Otopeni-Cairo din data de 17 Iulie 2019, dar este obligată să respecte reglementările aviatice internaţionale privind siguranţa şi securitatea pasagerilor.

În situaţia de faţă menţionăm următoarele:

Ieşirile de urgenţă servesc unor situaţii care cer evacuarea pasagerilor din aeronavă în cel mai scurt timp. Prin urmare, pasagerii care ocupă un loc în imediata apropiere a acesteia trebuie să fie dispuşi să ajute în caz de urgenţă şi să vorbească limba engleză (de asemenea, limba companiei respective este un plus), pentru a fi capabili să înţeleagă comenzile echipajului în caz de evacuare şi instrucţiunile de deschidere a acelor uşi; această regulă se aplică, de asemenea, în cazul situaţiei existente în cadrul acestui zbor.

Pasagerilor aflaţi în apropierea ieşirilor de urgenţă li se face un instructaj pe care aceştia trebuie să fie capabili să îl înţeleagă.

În cazul de faţă, pasagera perturbatoare nu înţelegea şi nu vorbea nici limba română, nici limba engleză. Totodată, menţionăm că locul pe care îl ocupa nu îi fusese alocat şi a refuzat să se identifice.

Pentru siguranţa zborului şi a pasagerilor, echipajul de cabină a acţionat conform procedurilor în vigoare, rugând pasagera turbulentă să se mute pe locul alocat la îmbarcare.

Menţionăm că pasagera nu a adoptat o atitudine adecvată, motiv pentru care, conform procedurilor în vigoare, au fost chemaţi agenţii de securitate ai aeroportului. Reiterăm faptul că pentru Compania TAROM, indiferent de context, priorităţile esenţiale rămân siguranţa şi securitatea pasagerilor, a zborului şi a echipajului”, au transmis în comunicat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate