A crezut că este răcit și a mers la spital! La scurt timp, fața a început să i se umfle, oamenii cred că e un monstru

Cum arăta înainte bărbatul căruia a început să i se umfle fața în ultimul hal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

In articol:

Un bărbat trăiește un coșmar de trei ani, din care speră să se trezească. Povestea sa a început în urmă cu trei ani, din cauza unei banale sinuzite, iar acum a ajuns să arate ca un monstru în fața comunității în care locuiește.

Romuli Pilapil are 56 de ani, este din Filipine și este tatăl a trei copii. Bărbatul lucrează ca tâmplar, iar acum trei ani a început să se simtă rău. A ajuns la spital, acolo unde medicii i-au spus că are o formă mai ciudată a unei răceli. Îi curgea rău nasul și îl mâncau ochii, așa că a primit mai multe medicamente pentru a atenua durerile, care, însă, nu au avut niciun efect.

Ce i-au spus medicii de la spitalul din satul său

După câteva săptămâni a revenit la alt control, unde medicii i-au spus că are o problemă cu sinusurile. I s-a spus să consulte niște medici din Manilla, deoarece nu în satul în care locuiește specialiștii deja nu mai știau cum să îl ajute.

 

Pentru că nu avea suficienți bani pentru a ajunge în capitala țării, Romuli nu a putut să se ducă. în curând, Fața a început să i se umfle, inclusiv ochii, iar acum nu mai poate vedea aproape deloc, deoarece are pleoapele extrem de umflate și nu își poate ține ochii deschiși. În plus, bărbatul are probleme și cu respirația, iar nimeni nu înțelege ce se întâmplă.

În curând, medicii din satul său cred că nici nu va mai putra mânca din cauza umflăturii.

Citeste si: Scandalos! O asistentă din Mehedinți, către o pacientă minoră: „Vrei să te omor eu?”

Citeste si: Sărbătoare mare mâine! Ce să nu faci de Sfântul Ilie ca să-ți meargă bine

Citeste si: Preotul reținut pentru pornografie infantilă, cereri șocante: „Vreau să întăresc biserica să nu mai pătrundă Diavolul”

Pentru că are nevoie de asistență permanentă, cei trei copii lucrează în schimburi pentru a fi lângă tatăl lor.

Și soția lui Romuli s-a angajat ca măturătoare pe stradă, pentru a putea aduce bani în casă. Acum, familia speră ca oamenii cu sufletul mare să îl ajute pe Romuli să strângă banii necesari pentru a ajunge cât mai repede la spital pentru a i se pune un diagnostic clar și pentru a fi salvat, înainte de a fi prea târziu.

Vezi AICI imagini cu Romuli, înainte ca fața să i se umfle.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate