Scandal URIAȘ în public între Clotilde Armand și Adriana Bahmuţeanu. Luptă aprigă pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei. S-a lăsat cu acuzații grave

Acuzații dure și scandal între două candidate la Primăria Sectorului 1 al Capitalei. Adriana Bahmuţeanu s-a dezlănțuit în public asupra contracandidatei sale ,Clotilde Armand.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Scandal între Clotilde Armand și Adriana Bahmuţeanu
Clotilde Armand și Adriana Bahmuţeanu


In articol:

Evenimentul organizat de candidata alianţei PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, în Parcul Herăstrău, luni, a fost sabotat de apariția Adrianei Bahmuţeanu.

Iniţial, fosta soție a omului de afaceri Silviu Prigoană a încercat să poarte o conversaţie cu Clotilde Armand, dar s-a lovit de refuzul acesteia. Ulterior, Adriana s-a dezlănțuit și a făcut o serie de acuzații la adresa contracandidatei sale.

Citeste si: A suferit ani de zile din cauza lui: fiul secret al lui Florin Busuioc a fost extrem de afectat de dispariția tatălui. „Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată”

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre despărțirea definitivă dintre Bianca Drăgușanu si Alex Bodi: „Trebuia să rămână cu...”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Măsură extremă pentru prevenirea fenomenului de bullying în școli. Anunțul făcut de ministrul de Interne, Marcel Vela

Acuzații grave între două candidate la Primăria Sectorului 1 al Capitalei

Adriana Bahmuţeanu a făcut mai multe acuzații la adresa candidatei alianţei PNL-USR-PLUS, Clotilde Armand. Ea i-a reproșat că nu știe să vorbească corect limba română și că nu acceptă o confruntare televizată.

„În momentul ăsta sunt candidată la primăria Sectorului 1. Am venit să mă prezint la dânsa, pentru că spune că nu mă cunoaște, deși mă știe toată România. Am venit să-i dau afișul meu electoral și s-o întreb dacă știe limba română, că e îmbrăcată în ie și ar fi de bun simț să știe limba română și să cunoască imnul național.

Am întrebat-o dacă e adevărat că a luat 50 de milioane de euro de la Distrigaz, dacă a mai vorbit cu familia decedatului, ca am înțeles că mortul e de vină. După trei ani de investigații s-a constatat de către procurori că mortul e de vină. A fugit din țară după trei ani de zile și s-a întors și acum e candidată. Am întrebat-o dacă acceptă o dezbatere televizată și nu mi-a răspuns, ca de obicei, că nu înțelege limba”, a spus Adriana Bahmuţeanu, în direct la o televiziune de știri. 

Pe de altă parte, Clotilde Armand a refuzat să vorbească, spunând că nu discută cu o televiziune care minte și manipulează. „Spuneți atâtea calomnii și dezinformare, încât eu nu pot participa la un dialog civilizat cu dumneavoastră”, i-a spus candidata alianţei PNL-USR-PLUS reporterului.

Adriana Bahmuţeanu candidează independent pentru primăria Sectorului 1, potrivit surselor Adevărul. Aceasta din urmă a fost căsătorită de cinci ori cu omul de afaceri Silviu Prigoană, care, în 2012, a candidat pentru Primăria Generală a Capitalei, obţinând 17%, fiind devansat de Sorin Oprescu.

 

Urmatorul articol
Citește și:

A suferit ani de zile din cauza lui: fiul secret al lui Florin Busuioc a fost extrem de afectat de dispariția tatălui. „Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată”

Acest tânăr de 23 de ani și-a ucis tatăl într-un mod brutal, apoi i-a incendiat trupul! Mama băiatului a descoperit întreaga tragedie după ce un gest l-a trădat!

Jador a dezvăluit cum a făcut să fie atât de îndrăgit de profesori, pe timpul facultății: „Colegii mei toți știau că eu...”

Scene cutremurătoare! Un băiat a fost bătut și umilit de alți copii, în Târgu Jiu. Imaginile circulă pe internet!

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies