Scandal uriaș la ”Puterea Dragostei”! Manuela l-a făcut praf pe Ricardo

Manuela, bomba sexy din Alba Iulia, și Ricardo au format, pentru o scurtă perioadă de timp, un cuplu în casa ”Puterea Dragostei”, cei doi luând însă decizia de a se despărți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Doar că, după despărțirea celor doi, în casa ”Puterea Dragostei” și-au făcut loc o serie de tensiuni cât se poate de mari între Manuela și Ricardo, bruneta luând decizia de a vorbi despre ce s-a petrecut, de fapt, între ei.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 15 noiembrie. Criză de nervi: Ricardo lovește cu piciorul ușa și sparge geamul ușii din casă

Citeste si: Incredibil! Ricardo și Raluca s-au despărțit, după ce concurentul de la Puterea Dragostei a aflat de la televizor că ea s-a împăcat cu fostul

Citeste si: Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, atac la baionetă la Manuela și Bianca! A dat cărțile pe față și le-a distrus

”Atunci când l-am cunoscut pe Ricardo am simțit ca trăiesc cea mai frumoasa poveste de iubire de până acum, pentru că totul era roz, se comporta exemplar cu mine, însă, după ce am oficializat relația în emisiune, au început certurile și discuțiile”, povestește Maneula de la ”Puterea Dragostei”. Nelămurită cu privire la ce se petrece între ea și Ricardo, Manuela a apelat la sfaturile Biancăi de la ”Puterea Dragostei”, aceasta din urmă reușind să îi deschidă ochii.

”Bianca Comănici a fost cea care m-a ajutat oarecum să îmi dau seama că nu totul era așa cum îmi imaginam eu sau cum mă făcea el sa cred. Și a avut dreptate, pentru că după ce ne-am despărțit el și-a arătat adevarata față. A dat în mine cu tot felul de vorbe și acuzații total neadevărate, crezând ca poate-poate, așa o sa mă facă să plec din emisiune. De fapt, ăsta a și fost gândul meu la un moment dat, însă am ajuns la concluzia că nu am de ce să renunț la o experiența atât de frumoasa unde, poate, cândva chiar o să întâlnesc pe cineva sincer și cu suflet curat, un bărbat care să mă iubească și să mă respecte”, ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

În altă ordine de idei, recunoaște Manuela de la ”Puterea Dragostei”, față de Ricardo nu mai are niciun fel de sentimente, ba chiar mai mult, este cumplit de dezamăgită de comportamentul concurentului. ”În momentul de față mă simt rănită și dezamagită pentru că nu credeam că un om căruia i-am oferit încredere, respect și sentimente, poate să emane atâta răutate. E trist...”, ne-a mai spus frumoasa Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Alex Bobicioiu s-a iubit cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”?

”În momentul de față eu și Alex nu mai formăm un cuplu. Pe viitor, doar Dumnezeu știe ce va fi. Îl respect și îl apreciez pe Alex, e un bărbat bun, sufletist și cu multe alte calități care nu s-au văzut la TV, însă relația noastră este, acum, doar una de prietenie. Îl respect și îl apreciez pe Alex, așadar, noi o sa rămânem prieteni”, ne-a spus, acum ceva vreme, bomba sexy Manuela Oprișiu de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, ne-a explicat focoasa brunetă, despărțirea lor nu are, culmea, niște motive serioase în spate. ”Cred că e vorba de distanță, că nu a fost să fie. Nu avem să ne reproșăm nimic”, ne-a mai spus Manuela, tânăra femeie de afaceri din Alba Iulia, fostă Miss, despre relația pe care a avut-o cu Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, Alex Bobicioiu neagă relația de dragoste cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”. ”Discuțiile dintre mine și Manuela s-au rezumat la faptul că îmi este dor de casa Puterea Dragostei, eu spunându-i ca nu știu încă pentru cine aș dori să intru. Tot referitor la Manuela, vreau să menționez că relația dintre mine și ea a fost una strict de amiciție, având împreuna și o colaborare. Mai multe cred că au spus, nu prea subtil, Roxana și Jador. Oricum, mai mult de “friends with benefits” nu a fost între noi...”, explică Alex Bobicioiu despre relația pe care a avut-o cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate