Simina de la Puterea Dragostei, reacție dură după ce s-a spus că a fost bătută de Alex! ”Eu nu accept așa ceva”

Simina de la Puterea Dragostei a luat foc după ce fanii au susținut că ar fi fost bătută de Alex Zănoagă, pornind de la o poză în care tânăra pare a avea un ochi vânăt.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Simina de la Puterea Dragostei, declaratie despre bataia de la Alex

Simina și Alex Zănoagă s-au întâlnit la Puterea Dragostei, unde au devenit un cuplu. S-au iubit în emisiune și au continuat relația și în afara show-ului. Simina și Alex Zănoagă formează și acum un cuplu, s-au mutat împreună în București și își trăiesc iubirea.

Zilele trecute, pe un grup al fanilor emisiunii Puterea Dragostei a apărut o imagine cu Alex Zănoagă și Simina, iar tânăra părea a avea un ochi vânăt. Imediat, unii au speculat că Simina ar fi fost bătută de Alex. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a luat foc! 

Citeste si: Alex Zănoagă, primele declarații despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei

”Alex nu m-a atins niciodată, nici măcar nu îmi vorbește urât. Cu toții știți că eu nu accept să îmi vorbească un bărbat urât sau să mă lovească. Alex mă iubește și mă respectă, la fel fac și eu”, ne-a declarat Simina de la Puterea Dragostei. 

Simina de la Puterea Dragostei, declaratie despre bataia de la Alex

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, declarații de iubire

Simina și Alex Zănoagă și-au mărturisit iubirea recent și într-un live pe WOWbiz.ro

”Suntem îndrăgostiți unul de altul, și chiar vreau să fim o familie. El este bărbatul potrivit pentru mine, nimeni altcineva, chiar vreau să avem copii împreună”, a spus Simina. 

Citeste si: ”Sora mia” vrea la Puterea Dragostei! Ce decizie a luat sora Siminei

Citeste si: Șocant! Mama Siminei a leșinat când a aflat vestea! Momente cumplite pentru fosta concurentă de la Puterea Dragostei

De partea cealaltă, nici Alex Zănoagă nu a rămas dator în complimente pentru Simina. ”Este cea mai frumoasă femeie. De aceea, am și luptat pentru ea, și pentru relația noastră. Știu că, poate, unii oameni mi-au condamnat anumite reacții pe care le-am avut în casă, dar totul a pornit din iubire, ceea ce implică și gelozii, și supărări, însă și foarte multe bucurii”, a spus Alex Zănoagă pentru WOWbiz.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate