Scandalul dintre Armin Nicoară și solista Daniela Ploia ia amploare! ”Lăudăros și foarte, foarte puțin dezvoltat ca intelect”! De la ce a început scandalul momentului în muzica populară?

Armin Nicoară a fost desființat de cântăreața Daniela Ploia. Solista a spus despre saxofonist că este ”infantil” și e ”ca o țață care se crede Brad Pitt”.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Interpreta de muzică populară Daniela Ploia l-a făcut praf pe Armin Nicoară, după ce acesta a vorbit despre soliștii lipsiți de talent și de cântărețele care nu i-au rezistat avansurilor.

Daniela Ploia a reacționat dur la spusele lui Nicoară, cu o postare pe Facebook.

Daniela Ploia: ”Vrea să fie Brad Pitt dar nu are cu ce”

”Râd cu lacrimi! Ce Dumnezeu să faci cu acest copil infantil?! Sincer. Nu îi înțeleg faima! Tatăl lui, da, dar el...?! În fine... însă-i ca o țață. Vrea să se dea Brad Pitt dar nu are cu ce. Fetele astea pe care, să zicem că le propulsează, își ating scopul, îl folosesc dându-i mici speranțe pentru că profită de marea lui naivitate. Iar când ele deja urcă sus, se trezește că a fost refuzat... mă rog! Folosit”, a scris Daniela Ploia pe contul de soicalizare a publicației starpopular.ro. Contactată telefonic, Daniela Ploia a confirmat că ea a făcut postarea și chiar a subliniat și alte defecte ale saxofonistului.

”Detest bărbații care se laudă... în fond, toate s-au folosit de naivitatea lui.(...) În fine nu-mi place din prisma asta: lăudăros și foarte, foarte puțin dezvoltat ca intelect, sau poate are trac. Eu sunt tranșantă”, a spus Daniela Ploia.

Daniela Ploia
Daniela Ploia s-a certat cu Armin Nicoară

Citeste si: Claudia Puican, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate ale fratelui său: „Are o malformație”

Citeste si: “Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei- kfetele.ro

Interpreta facea referire la declarațiile făcute de Armin Nicoară în emisiunea lui Cătălin Măruță. Provocat să spună care sunt ”interpreții de muzică populară cei mai lipsiți de talent”, Nicoară i-a nominalizat pe Culiță Sterp și Stana Izbașa. Printre cei mai nesuferiți i-a numit pe: Adriana Antoni, Georgiana Lobonț și Oana Tomoioagă. Armin a mai spus că toate femeile cărora le-a făcut avansuri au cedat la un anumit moment iar printre fetele care i-au făcut lui avansuri se numără și Georgiana Lobonț.

Citeste si: Armin Nicoară reacționează după ce Daniela Ploia i-a contestat talentul muzical pe rețelele de socializare: „Sunteți o necunoscută”

Armin Nicoară: ”Să vă dea Dumnezeu după suflet”

Armin Nicoară a reacționat și el după ieșirea colegei lui de breaslă însă s-a mulțumit să spună că nu dorește să intre în conflict cu cineva de care nu a auzit.

Armin Nicoară
Armin Nicoară s-a lăudat cu femeile pe care le-a cucerit

”Nu vreau să intru într-un conflict cu dumneavoastră sau să vă jignesc cu ceva, pentru mine sunteți o necunoscută, nu vă cunosc. De aceea, nu aș vrea să intrăm în conflict. Doar să vă transmit că aveți parte de tot ce-i mai bun și să aveți în viață după suflet, să vă dea Dumnezeu după suflet. Vă doresc toate cele bune”, a declarat Armin Nicoara pentru sursa mai sus citată.

 

  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri exclusive despre nuntă! ”Acum pregătim lucrurile”

Un artist celebru, la un pas de orbire! Ce trebuie să facă pentru a-și salva vederea

Cel mai sexy saxofonist din România, transformare radicală! A devenit cât un munte

E cel mai bine păzit secret al lui Armin Nicoară, dar Claudia Puican l-a dat de gol!”Dacă nu asculți...”

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

DEZASTRU pentru Oana Zăvoranu! A ajuns SĂ-ȘI VÂNDĂ LUCRURILE

Cel mai sexy saxofonist din România, transformare radicală! A devenit cât un munte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies