Schimb dur de replici între Alex Stoica, Mihaela Popescu și tatăl Războinicei: ”Tu nu ai demonstrat...”

În platoul FanArena a avut loc un schimb dur de replici între Alex Stoica, Mihaela Popescu și tatăl ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

”De ce vorbești la persoana a doua? Care noi? Numai tu te-ai erijat în antrenorul lor. Cum să spui tu? Toți au încurajat-o pe Mirela”, a spus tatăl Războinicei.

”Nu cred că Mirela a avut atitudinea Mihaelei, mă înțelegeți?”, a răspuns Alex Stoica la FanArena.

”Câte puncte ai luat tu? Te-ai erijat în antrenor”, a continuat tatăl Mihaelei Popescu.

”Când a venit Cosmin, chiar îmi plăcea. Două-trei zile ne-am înțeles bine, am zis să nu mai vorbim despre prăjituri și mâncare, a început să se plângă că mâncarea nu îi mai ajunge”, a spus Alex Stoica.

Citeste si: Alex Stoica, primele reacții după ce a fost eliminat de la Exatlon! S-a confruntat la TV cu Războinica Mihaela: ”Nu suportam văicărelile excesive”

Citeste si: Alex Stoica a fost eliminat de la Exatlon! S-a duelat cu Războinicul Cristian Dumitrache

Citeste si: Iulian Pîtea are o nouă iubită? Dezvăluiri exclusive despre femeia pe care fostul ”războinic” o ținea de mână în urmă cu câteva zile

”De ce de fiecare dată când vorbeai tu, nu a luat punct. Când a vorbit Mihai, i-a zis să se calmeze. Tu nu l-ai înțeles. Erai disperat, țipai la el cu ură. Mai ții minte meciul cu Mario că ai zis că a fost duelul proștilor?”, i-a răspuns Mihaela.

”Prima dată când am început a fost la jocul cu prăjini. Ai pus și tu acea strategie și a mers. Am luat 2 puncte din 2 intrări”, a spus Alex Stoica.

”Ce ți-a făcut copilul meu? Am vrut să vorbesc cu mama ta. Te-a lăudat și eu am continuat să explic. Din punct de vedere sportiv, e bine să nu mai discutăm. (...) Tu nu ai demonstrat prin calitatea ta de - antrenor -. De ce spuneai ”noi”? Și mai târziu, Luncă, a ripostat la adresa Anei tot din cauza ta”, a continuat tatăl Mihaelei la FanArena.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate