Școală de dans din Constanța, centru de abuzuri fizice și sexuale! Mărturii cutremurătoare: „Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

O scoală de dans din Constanța a fost transformată de instructorul de dans ăn centru de abuzuri fizice și sexuale. Elevele au dat detalii cutremurătoare despre modul în care erau tratate în timpul orelor de dans.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Mărturiile elevelor au ieșit la iveală după ce jurnalistul independent Matei Bărbulescu a documentat timp de un an abuzurile petrecute la cea mai cunoscută școală de dans din Constanța. Ancheta este publicată în totalitate în Libertatea

Citeste si: Un tată din Botoșani care și-a ucis fetița de cinci ani a cerut pedeapsa maximă. Judecătorului nu-i venea să creadă ce aude

Citeste si: Soția lui Michael Schumacher este acuzată că ascunde adevărul despre starea de sănătate a pilotului: „Se teme că eu voi vedea imediat ce ce întâmplă”

Citeste si: Cristi Borcea este bolnav! Anunțul a fost făcut chiar de el: „Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de...”

Școală de dans din Constanța a devenit centru de abuzuri fizice și sexuale! Mărturii cutremurătoare: „Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Elevele școlii de dans au povestit cum Gigi Marian Osoloș, în vârstă de 60 de ani, se folosește de influența pe care o are aspura lor pentru a le îndepărta de familie ca să le poată exploata sexual. Instructorul făcea ședințe lungi în care le explica fetelor cât de importante sunt sfaturile pe care el le oferea. 

fara descriere

„Ne spunea că ar fi benefic pentru noi ca prima persoană cu care ne începem viața sexuală să fie o persoană mai în vârstă, pentru că el știe să se comporte cu o femeie. Și, în același timp, ne spunea că este cel mai bun prieten al nostru și pentru tot ce ne învață, lui i se cuvine mai mult decât oricărui alt bărbat”, povestește o fostă elevă a școlii de dans.

fara descriere

Elevele au mai povestit că erau bătute și obligate să imite anumite poziții sexuale.
„El era foarte nervos pentru că nu reușeam să mă relaxez, îmi spunea să nu mai fiu crispată. Se enerva, nu-mi spunea pe un ton drăguț. M-a lovit în abdomen cu palma destul de tare. M-a usturat și am rămas înghețată, nu mai puteam să mă uit la el. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”, a mai povestit o altă eleva care frecventa școala de dans din Constanța. 
Fetele au refuzat să se adreseze autorităților pe motiv că au fost amenințate cu moartea, chiar de instructorul lor. Cu toate acestea, unele dintre ele s-au plâns părinților și au depus plângere la poliție, motiv pentru care procurorii DIICOT au deschis o anchetă. În urma anchetei și perchezițiilor din casă,
Gigi Marian Osoloș a fost trimis în judecată pentru trafic de persoane, deținere de armă neletală și uz de armă, dar și pornografie infantilă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate