Școli și grădinițe închise încă de joi în Capitală! Lista celor 110 unităţi şcolare unde nu se fac cursuri mâine

Cursurile vor fi suspendate joi în 110 unităţi de învăţământ din Capitală, cu ocazia vizitei Papei Francisc, potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

Dintre acestea, 79 sunt unităţi de învăţământ preuniversitar de stat şi 31 private. Lista cu acestea este publicată pe site-ul Inspectoratului.

Vineri nu se face școală în toată Capitala

Toate școlile și grădinițele de stat sau particulare vor fi închise vineri în Bucureşti, pentru vizita Papei Francisc, a anunțat Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

“Urmare a vizitei Sanctității Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la București, Comandamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului București împreună cu Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar București, în urma consultărilor comune din data de 27 mai 2019, au propus suspendarea orelor de curs în toate unitățile de învățământ preuniversitar, de stat și particular, în ziua de 31 mai 2019.

Pentru organizarea în condiții de siguranță a acțiunii, unitățile de învățământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs și în data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administrație. Aceste unități vor informa în scris Inspectoratul Școlar al Municipiului București, până miercuri, 29 mai 2019.
Lista nominală a școlilor aflate în această situație va fi afișată public pe site-ul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, www.ismb.edu.ro, în data de 29 mai 2019”, se anunța ieri într-un comunicat.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Papa în România 2019. Legătura incredibilă dintre Papa Francisc şi Alex Bodi! Familia iubitului Biancăi Drăguşanu locuieşte în oraşul în care a studiat Suveranul Pontif!

Anunț de ultim moment: orele de la școală se suspendă două zile!

Un Lamborghini binecuvântat de Papa Francisc poate fi câştigat cu doar 10 dolari! Cât valorează mașina

Papa Francisc vine în România pentru 3 zile

Medicul legist Cristian Stan a demontat toate miturile legate de COVID-19: „Scade dramatic capacitatea imună a plămânilor şi atunci...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies