Se complică situația în procesul în care Arafat și Voiculescu sunt chemați să explice riscurile vaccinării anti-COVID! Dosarul, plimbat de la o instanță la alta! EXCLUSIV

Situația se complică în procesul în care un avocat ieșean solicită lămuriri suplimentare legate de vaccinul anti-COVID-19.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Un avocat din Iași a dat în judecată mai mulți oficiali români, în frunte cu Raed Arafat, Vlad Voiculescu, Alexandru Rafila, Valeriu Gheorghiță sau Florin Cîțu prin care solicită să i se pune la dispoziție dovezi legate de siguranța vaccinurilor anti-COVID-19 care se utilizează în acest moment în masă, în rândul populației din România.

Situația s-a complicat încă de la începutul procesului, după ce Curtea de Apel Iași și-a declinat competența în judecarea cauzei către o instanță din București.

Raed Arafat, la proba interogatoriului

Gheorghe Gabriel Căcescu, avocatul care i-a dat în judecată pe oficialii români ce coordonează campania națională de vaccinare, nu s-a descurajat. Mai mult, în sprijinul lui au venit și alți simpatizanți ai ”cauzei” ieșeanului, care au formulat cereri de intervenție în nume propriu în acest proces. Câțiva dintre aceștia sunt colegi de barou cu inițiatorul acțiunii.

Raed Arafat
Raed Arafat, secretar de stat

Căcescu vrea să-i aducă pe Arafat, Voiculescu și ceilalți în instanță la proba interogatoriului pentru a afla informații legate de contractele semnate cu giganții din industria pharma care livrează vaccinuri către România precum și date legate de compoziția biologică și chimică ale serurilor.

Întrebările avocatului ieșean

„Cunoașteți faptul că producătorii de vaccinuri nu și-au asumat responsabilitatea asupra efectelor secundare sau în cazul decesului? Sunteți de acord ca, în locul producătorului de vaccinuri, să vă asumați public și prin legislație expresă responsabilitatea asupra efectelor secundare sau în cazul decesului produs prin vaccinare să despăgubiți victimele? Precizați motivul real pentru care mai mulți medici și asistenți medicali evită vaccinarea actuală? Precizați dacă centrele de păstrare și vaccinare au fost dotate cu dispozitiv de măsurare continuă a temperaturii?

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

Citeste si: Românii se vor putea testa de COVID și în farmacii! Vlad Voiculescu: „Duce la o raportare mai bună”

Precizați dacă autoutilitarele care transportă dozele de vaccin sunt dotate cu acest gen de dispozitiv? Precizați de ce majoritatea vaccinurilor existente acum pe piață sunt păstrate la o temperatură optimă cuprinsă între -2 și -8 grade Celsius, iar noul vaccin anti-COVID-19 trebuie păstrat la o temperatură de -80 de grade Celsius? Care sunt efectele adverse ce se poate produce în urma administrării acestui vaccin? Vaccinul care este distribuit în România poate provoca decesul persoanei vaccinate?”

, sunt câteva dintre întrebările pe care avocatul vrea să le adreseze autorităților române, conform BZI.

Vlad Voiculescu
Ministrul Vlad Voiculescu, chemat să dea explicații

Citeste si: Vlad Voiculescu, surprins fără mască în Parlament! Prima reacție a Ministrului Sănătății: "Mi-am dat jos masca pentru..."

Demersul este însă unul cât se poate de serios, iar cei care l-au demarat se plâng deja că au intrat în atenția ”sistemului”. Este cazul avocatei Iulia Medeleanu din Baroul Vaslui, care a povestit că la câteva zile după ce a anunțat că se va implica în acest dosar, a fost vizitată de DIICOT, care i-au percheziționat casa fără un motiv foarte clar, după cum ea însăși susține.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Firea atacă dur măsurile luate de guvern împotriva COVID-19! ”Ce risc reprezintă o plimbare în parc la orice oră?”

Când începe vaccinarea cu Johnson & Johnson în România. Ministrul Sănătății explică de ce este necesară o singură doză

Noile restricții, amânate! Anunțul făcut de premierul Florin Cîțu: „Având în vedere timpul scurt...”

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Palma teribilă dată de Ceaușescu Uniunii Sovietice! Cum a sfidat pumnul de fier sovietic. VIDEO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies