Vedete

Se impaca cu Nicolae Guta? Cum a asteptat-o manelistul acasa pe Cristina? Blondina a ramas blocata cand a ajuns la el

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Se impaca cu Nicolae Guta? Cum a asteptat-o manelistul acasa pe Cristina? Blondina a ramas blocata cand a ajuns la elicon photo
Divortul dintre Cristina si Nicolae Guta i-a tinut pe multi cu sufletul la gura. Femeia care a reusit sa il faca pe Nicolae Guta barbat de casa cu acte in regula, nu mai spera in nicio impacare. Nici macar de Valentine's Day atunci cand cuplurile din intreaga lume celebreaza romantismul si, poate, isi mai acorda o sansa.


Cristina a povestit la un post TV ca manelistul a facut deja curatenie in casa si lucrurile ei au disparut, semn ca nici Guta nu vrea sa mai auda de ea.


"Sunt singura. Nu particip la sarbatorile de Ziua Indragostitior. Cu Nicolae nu facea mare lucru in ziua aia. Lumanari si chestii. Nicolae Guta era un romantic. Nu pot sa dau vestea ca ne impacam, intrucat suntem in data de 13 si e marti. Cand am fost la el sa imi iau lucrurile nu mi-am mai gasit nici cremele, nici anumite parfumuri. Deocamdata nu vreau pe nimeni in viata mea", a mai spus ea.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune