Sebastian Chitoșcă este eliminat la Survivor România. Reacția Faimosului: „Meritam să ajung mai departe!”  

Faimoșii rămân în doi oameni la Survivor România, după eliminarea lui Sebastian Chitoșcă!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Sebastian Chitoșcă părăsește competiția Survivor România duminică seara, după aproape șase luni în Dominicană. El a primit mai puține voturi decât Elena Marin, care s-a salvat de la eliminare și continuă lupta pentru supraviețuire.

Sebastian Chitoșcă este eliminat la Survivor România

Fostul fotbalist susține că ar fi meritat să ajungă mai departe în competiție și nu era timpul să iasă. Sebastian Chitoșcă spune că singurul său regret e că nu s-a duelat cu Zanni pe traseu.  „Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă.

Citeste si: Raluca Dumitru, despre ținutele prea decoltate ale Elenei de la Survivor! ”Când se apleca i se vedea tot... Eu nu aș fi putut să mă afișez așa în fața băieților care stau fără iubite de 6 luni”! EXCLUSIV

Sebastian Chitoșcă este eliminat la Survivor România
Sebastian Chitoșcă, fost jucător de fotbal

Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici.

Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportive și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici.

Nu am spus niciodată că am un vis să câștig. Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei”, a spus Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă este eliminat la Survivor România
Faimoșii

Sebastian Chitoșcă, gest uluitor pentru Andrei Dascălu

Faimosul îi oferă bandana roșie lui Andrei Dascălu de la Războinici, despre care spune că a ajuns să-l cunoască cu adevărat înainte de intrarea în competiție.

Citeste si: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor România. Războinicul este campion la box în Anglia

Sebastian Chitoșcă este eliminat la Survivor România
Sebastian Chitoșcă și Andrei Dascălu

„Îmi vine să plâng, sunt mândru că am avut ocazia să mă bat cu unul dintre cie mai buni Războinici. Cu această ocazia vreau să-i dau această bandană și să o poarte. L-am cunoscut ca om înainte de competiție. (Andrei Dascălu)”, a mai spus Sebastian Chitoșcă, înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

Ce i-a spus Elenei Marin în momentul în care și-a luat rămas bun?!

„Elena, multă baftă. Ți-am zis să nu fii speriată, că eu sunt cel care va pleca. Dacă o fi să mergi mai departe, rămâne de văzut. Ai fost puternică. Să... Nu știu, mi-ar fi plăcut să cunosc o Elena, poate nu în Survivor. Dacă te cunoșteam înainte de Survivor, îmi puteam da seama dacă tu ești așa ca om sau nu, dar cine știe, drumurile poate se vor mai întâlni, cum zice Dan Spătaru, nu? Ai grijă de tine și mult succes în continuare”, i-a șoptit Sebi Elenei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies