Secretele celebrei Mara Bănică! Din ce bani și-a tras o vilă boierească

Controversată pentru părerile ei care merg, adeseori, la extreme, Mara Bănică trăiește pe picior mare, jurnalista vedetă dezvăluind că locuiește într-un adevărat conac boieresc.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Controversată pentru părerile ei care merg, adeseori, la extreme, Mara Bănică trăiește pe picior mare, jurnalista vedetă dezvăluind că locuiește într-un adevărat conac boieresc.


In articol:

Mara Bănică a dezvăluit pentru Antena 1 că locuiește într-o casă boierească, situată în Centrul Capitalei, casă în care a investit sume uriașe de bani, împlinindu-și astfel visul din copilărie.

Citeste si: Mara Bănică, primele declarații după ce a fost cerută de soție: „Eu am probat acest inel”

Citeste si: „Mara Bănică a murit”. Anunțul a enervat-o pe jurnalistă

Citeste si: Mara Bănică s-a logodit! Vedeta a primit inelul de logodnă de la iubitul ei: „Fără cuvinte...”

Citeste si: Exclusiv. Avem contractul de muncă al lui Alex Bodi, ziarist neamț la Bucureşti şi UE - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

„Este o casă boierească. Fiecare obiect are o poveste. În toate ţările în care merg ajung la târgurile de vechituri. Oglinda este luată de la comunitatea evreiască şi este recondiţionată de tata. Valoarea sentimentală este mult mai mare. Nu aş putea trăi fără bibliotecă”, spunea Mara Bănică pentru sursa citată. Evident, toată lumea s-a întrebat de unde are banii necesari pentru a investi zeci de mii de euro într-un asemenea proiect. Iar răspunsul este simplu...

Astfel, susțin sursele noastre, Mara Bănică câștigă sume cu multe zerouri de la Antena 1, ea fiind unul dintre invitații obișnuiți de la Acces Direct sau ai emisiunii lui Dan Capatos, bani la care se adaugă sume la fel de frumoase din tot felul de evenimente organizate de ea. De altfel, așa cum recunoștea chiar ea, cheltuielile sunt la fel de mari, Mara Bănică fiind decisă să nu își refuze nimic. „Am fost un weekend la cumpărături, la distracţie. Mi-am luat cadouri de ziua mea. Ceasul ăla scump e la mână, mi-a fost frică să îl las în avion, mi-am luat o geantă. Oamenii te văd şi ştiu că sunt ale tale, sunt muncite. 10 000 de euro, cam aşa, în trei zile”, a declarat Mara Bănică despre unul dintre weekend-urile petrecute la cumpărături, în Germania, cu ceva timp în urmă.

 

Mara Bănică se căsătorește cu un bogătaș

Jurnalista Mara Bănică a anunțat pe 23 iunie, că a fost cerută de soție. Jurnalista s-a limitat la a scrie doar câteva cuvinte simple pe Instagram, alături de o fotografie cu un inel care a costat o adevărat avere. „Am primit un inel și cam atât. Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud. Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis ”uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea”. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a declarat Mara Bănică.

Mara Bănică a vorbit și despre inelul primit, care este unul foarte special. ”Modelul ăsta de inel a fost inelul de logodnă al Prințesei Diana și a devenit extrem de căutat”, a mai dezvăluit Mara Bănică.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Lovitură grea de la 1 ianuarie. E cumplit. Milioane de români vor suferi de anul viitor

Impresionant! Draga Olteanu Matei, scrisoare de adio pentru români, descoperită după moartea sa: Mesajul viral artistei

Veronica și Viorel Stegaru au primit bilete de amenințare: ”Vă dăm foc la casă”

Roxana Buzău se gândește la fostul iubit. Vedetei îi pare rău că s-a despărțit de Bogdan Mocanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies