Secretul cutremurător din spatele apariţiei Cristinei Nedelcu la aeroport îmbrăcată în negru! Motivul pentru care ”faimoasa” s-a întors din Republica Dominicană în doliu! EXCLUSIV

Felul în care gimnasta şi-a făcut apariţia pe Otopeni a surprins pe toată lumea

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

În urmă cu câteva zile, Cristina Nedelcu a revenit în ţară! Eliminată de la Exatlon după ce a acuzat o serie de probleme medicale, ”faimoasa” a fost întâmpină la aeroportul Otopeni de familie şi de prietenul său , care i-a şi adus un superb buchet de trandafiri roşii!

Cristina Nedelcu s-a întors în ţară în haine negre! ”Tatăl meu a murit”

Aşa cum era de aşteptat, sportiva, atât de îndrăgită în competiţie, a fost în centrul atenţiei, pentru

că toată lumea voia să îşi facă fotografii cu ea, să îi ceară un autograf sau pur şi simplu să o atingă şi să o felicite! ”Nu mi-am închipuit că o să fiu tratată în modul acesta de oameni care nu mă cunosc. M-am simţit minunat”, a spus Cristina!

Pe de altă parte, pe lângă zâmbetul de pe buze, ”faimoasa” avea si o urmă de tristeţe în privire, mai mult, purta şi doliu! ”Tatăl meu a murit în urmă cu patru luni, chiar înainte de a pleca la Exatlon! A fost cea mai neagră perioadă din viaţa mea şi cea mai grea! Îl port în sufletul meu şi îi respect memoria”,a explicat Cristina Nedelcu decizia de a purta haine negre la revenirea din Republica Dominicană! (citeşte adevărul despre abandonul lui Mirel Drăgan la Exatlon)

Cine este Faimoasa Cristina Nedelcu

Cristina Nedelcu are o carieră, ca gimnastă, care ar putea umple o carte.

În 2008, la Campionatele Mondiale desfăşurate la Ulm (Germania), câştigă medalia de aur, cu echipa, şi argint la proba individuală de gimnastică aerobica.  În 2009, la campionatele Europene desfăşurate la Liberec, în Cehia, câştiga aurul la proba de cuplu. Tot aur aducea României şi în 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfăşurate în Franţa (Clermont-Ferrand).  Are la activ şase titluri de campioană naţională la gimnastică aerobică. Sunt doar câteva exemple dintr-o istorie plină de reuşite, muncă asiduă, determinare.
De altfel, Cristina Nedelcu este cunoscută pentru show-ul pe care îl oferea la fiecare demonstraţie de gimnastică aerobica, programele ei fiind, de cele mai multe ori, de natură să îi lase pe spectatorii cu gură căscată.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirel Drăgan de la Exatlon lămureşte ”misterul inimioarelor”! ”O iubesc mai mult decât orice pe lume”

Cosmin Cernat, imitat pe aeroport! Cel mai tare moment de la întoarcerea lui Mirel Drăgan de la Exatlon! Sceneta care l-a făcut să se prăpădească de râs VIDEO EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

România va fi afectată dramatic! Nesiguranță generalizată în 2021. Dezvăluirea pe care trebuie să o afle toți românii

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Soția unui actor celebru, pusă la pământ de droguri. A ajuns să trăiască din ce găsește

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies