Secretul luptătoarei Diana Belbiță! ”Prințesa Războinică” și-a arătat adevărata față: ”Viața e prea scurtă”

Diana Belbiță, ”Prințesa Războinică” pe numele ei din ring, a dezvăluit cel mai mare secret al ei după ce, ani la rândul, părea să se fi rușinat din cauza asta.

Autor: Calin Perian

In articol:

Diana Belbiță, ”Prințesa Războinică” din lumea luptelor de contact, și-a văzut visul cu ochii: a ajuns în ringurile UFC, debutând – din păcate cu o înfrângere – în cea mai importantă competiție din domeniu.

Citeste si: Ce mesaj a transmis Diana Belbiță înaintea Finalei Survivor România! Pe cine susține

Citeste si: Cream sare în apărarea Dianei Belbiță după ce ”Prințesa războinică” a fost făcută praf de fanii ei

Citeste si: Decizie șoc luată de Diana Belbiță: ”Am decis să plec din România...”

Acum însă, cariera ei este în stand-by, așa cum se întâmplă în sportul de performanță, motiv pentru care și-a găsit mai mult timp pentru sine. Iar zilele trecute, după ce a stat și a aalizat situația, Diana Belbiță a făcut un gest la care nu se așteptau fanii săi. Mai exact, s-a lăsat fotografiată fără picătură de machiaj, iar atunci au ieșit la iveală o serie de detalii, chiar dărgălașe, despre ce a ascuns ea ani la rândul.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

”Viața e prea scurtă ca să nu am curajul să ies din casă nemachiată, cu pistruii la vedere și să mă simt bine în pielea mea așa...”, a explicat frumoasa ”Prințesă Războinică”, semn că perioada în care a stat mai mult pe acasă a făcut-o pe Diana Belbiță să se accepte așa cum e.

 

Vezi imagini de senzație cu Diana Belbiță, așa cum nu a mai fost vazută, doar pe kfetele.ro

 

Diana Belbiță a debutat în UFC cu o înfrângere

De curând, Diana Belbiță, după ce a fost făcută praf în ring a primit și o serie de comentarii negative din partea celor care i-au urmărit lupta, comentariile cu pricina făcând-o pe ”Prințesa Războinică” să ia o decizie dură: nu va mai concura, vreodată, sub culorile României.

”Țara care m-a dus acolo unde sunt??? Serios??? Păi nu știu cum să explic, dar am ajuns doar pe picioarele mele unde sunt. Că românii m-au tot înjurat”, a spus Diana Belbiță când i s-a reproșat că renunță prea ușor la culorile României. Iar printre fanii ei s-a strecurat unul care pare să vrea să o trezească și să renunțe la respectiva idee.

”Nu știi să pierzi? Un sportiv profesionist trebuie să accepte și hate-ul. Încă nu ești destul de ”coaptă” ca să îți dai seama că reacțiile dure, după înfrângere, sunt normale. Și asta doar pentru că sunt așteptări foarte mari de la tine, ce te pisicești atât pe internet?! Te-ai atacat atât de tare încât ți-ai făcut singură rău și foarte mulți și-au schimbat părerea despre tine din cauza reacțiilor tale în mediul online”, a scris un admirator de-al ”Prințesei Războinice”, Diana Belbiță.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies