Seism de proporții în SUA. Trump, înșelat de Melania. Dezvăluirile produc consternare în lume

Scandal uriaș în SUA, unde Melania și Donald Trump țin prima pagină a unor ziare. Informația conform căreia prima doamnă a SUA s-ar iubi cu un bărbat pe care Donald Trump îl cunoaște a dat naștere unor zvonuri privind și un iminent divorț între cei doi.

Distribuie pe:

fara descriere

De ce a refuzat Melania Trump să se mute la Casa Albă


In articol:

Deși o parte a oamenilor susține că totul este un atac frontal asupra lui Trump, informațiile și-au găsit și mulți susținători.

Totul a început după câștigarea prezidențialelor din 2016, când Melania Trump a refuzat să facă un pas așteptat de toți apropiații și nu s-a mutat imediat la Casa Albă, anunță International Business Times.

Citeste si: Incendiu Dascălu - Ilfov. O hală în care se află bazine cu acetonă şi alte substanţe inflamabile a ars ca o torță

Citeste si: Cum arăta și cum se îmbrăca Andreea Tonciu înainte să apară la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Nunta secretă din familia Ilenei Ciuculete! Nepotul cântăreţei s-a însurat, iar la petrecere a participat şi mama Ilenei! FOTO

La acea vreme, ea susținea că nu vrea să facă pasul, până când fiul lor Barron nu va termina anul școlar. Totuși, scriitoarea Monica Byrne crede că lucrurile stau altfel.

fara descriere

Amantul doamnei Trump, angajatul lui Donald

Ea a afirmat pe Twitter că, în realitate, prima doamnă a SUA are o relație cu un bărbat pe nume Hank Siemers, care lucrează chiar în Trump Tower.

Și celebrul comediant Noel Casler a făcut o serie de dezvăluiri explozive: „Melania nu locuia cu Trump nici măcar în Trump Tower, ea stătea, de fapt, cu iubitul ei”.

Trump și Melania, încurcați de evenimentele din alegeri

Pe de altă parte, publicația Political Flare susține că Trump și Melania semnaseră actele de divorț, dar că nu au finalizat procesul pentru că el câștigase alegerile.

Presa străină a mai relatat că Președintele SUA este la curent cu relația Melaniei, dar că nu îl deranjează.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate