Șerban Copoț, primele declarații după ce a devenit tătic pentru a treia oară! "Trăiesc un vis"

În urmă cu doar o zi, Șerban Copoț a devenit tătic pentru a treia oară. Primele declarații oferite de către prezentatorul de televiziune.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

În urmă cu doar o zi, Șerban Copoț a devenit tătic pentru a treia oară. Primele declarații oferite de către prezentatorul de televiziune.


In articol:

În urmă cu doar câteva luni, prezentatorul de televiziune anunța faptul că familia lui se va mări, după ce soția lui a rămas însărcinată pentru a treia oară. Ieri, Șerban Copoț a declarat că cel de-al treila copil a venit pe lume. 

Șerban Copoț, primele declarații după ce soția lui a născut

Soția lui Șerban a născut la un spital din București, iar lucrurile au decurs perfect normal. La momentul actual, prezentatorul de emisiune se poate declara un bărbat împlinit, pentru că a devenit și tată de fetiță. În cadrul unui interviu, vedeta a dat primele declarații despre cum se simte soția sa la momentul actual, dar a vorbit și despre faptul că așteaptă cu nerăbdare ca cele două să fie externate din spital.

Citeste si: Șerban Copoț a devenit tătic de fetiță: ”Sunt copleșit de emoție”

Citeste si: Ce a făcut Ion Ţiriac imediat după moartea lui Ceauşescu? S-a dus vestea în Europa - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Șerban Copoț, primele declarații după ce a aflat că va fi nou tătic: „M-am simțit în al nouălea cer”

”Sarcina a trebuit să fie îngrijită cu mare atenție. Am ajuns în acest moment de maximă bucurie, în care ne-a venit fetița. Perioada în care a fost însărcinată a trebuit sa se îngrijească mai mult. Vineri sau sâmbătă le vor externa, cam așa e procedura. Sunt foarte fericit. Trăiesc un vis.”, a spus Șerban Copoț la Antena Stars.

Șerban Copoț, primele declarații după ce soția lui a născut
Șerban Copoț și soția lui[Sursa foto: Instagram]

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară

În urmă cu doar o zi, cântărețul a anunța faptul că a devenit tătic pentru a treia oară. Soția lui a adus pe lume o fetiță frumoasa și sănătoasă, iar familia este completă la momentul actual. 

”Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris Șerban Copoț pe rețelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Se elimină aceste pensii! După 6 decembrie vor fi desființate. Orban a decis

Nu mai consuma aceste alimente dimineața! Este o greșeală imensă pe care o fac mulți români! Îți distrug stomacul pe termen lung

Șerban Copoț, adevărul despre participarea la Asia: „Au plecat pe targă de acolo...”

Șerban Copoț și George Vintilă, primele declarații după ce au părăsit Asia! "Am ajuns să avem chestii telepatice"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies