Șerban Huidu, mare moșier în Brăila! Cârcotașul și fratele lui au revendicat o moștenire de 500.000 mp!!!

Șerban Huidu și fratele lui, Vlad, au solicitat retrocedarea unei suprafețe uriașe de pe raza localității Însurăței, moștenire de la mama lor.

serban huidu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Șerban și Vlad Huidu (soțul Giulei Anghelescu) încearcă să intre în posesia unei moșteniri fabuloase, aflată pe raza localității Însurăței, jud. Brăila. Cei doi au solicitat retrocedarea unor terenuri de circa 500.000

mp (50 hectare), moștenite de la familia mamei lor, Daniela Sabina Ghencea. Terenurile au fost confiscate în timpul regimului comunist, iar acum frații Huidu fac apel la celebra lege 10/2001 pentru a reintra în posesia averii bunicului lor.

Și-au redus pretențiile de la 50 de hectare la doar 19

Șerban și Vlad Huidu au intrat deja în posesia a 10 hectare din respectivul teren, pentru care exista deja un dosar de retrocedare, însă au mari probleme pentru restul acestuia. Pentru că s-au lovit de refuzul autorităților locale, frații Huidu au dat în judecată Comisia Locală de Aplicare a Legii Fondului Funciar Însurăței, solicitând acte de proprietate pentru întreaga suprafață.

serban huidu, blad huidu
Serban Huidu și fratele lui, Vlad

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Schimb de replici acide între Dani Oțil și Șerban Huidu. De la ce a început conflictul

În proces, lucrurile s-au complicat, pentru că autoritățile au invocat faptul că cererea fraților Huidu de retrocedare a fost depusă cu mult după expirarea termenului legal prevăzut pentru astfel de cazuri. Ulterior, Șerban și Vlad Huidu și-au mai redus din pretenții, mulțumindu-se cu doar 9 hectare din restul de 40 pe care le aveau de recuperat. Până la urmă, frații Huidu au pierdut procesul pe fond, urmând ca dosarul să se rejudece în apel.

Citeste si: Șerban Huidu, infectat cu noul coronavirus! Reacția prezentatorului tv: „Au trecut două săptămâni și...”

Cine a fost mama lui Șerban Huidu?

mama huidu
Sabina Gherman, mam lui Șerban Huidu

Daniela Sabina Ghencea, mama lui Șerban și a lui Vlad Huidu, a murit în 2013. Ea a fost prima soție a lui Florin Huidu, tatăl realizatorului emisiunii ”Cronica cârcotașilor” de la Prima TV.

Femeia a lucrat la Institutul Național de Cercetare pentru Bioresurse Alimentare. Mama lui Șerban Huidu a lucrat ca cercetător și avea la activ câteva premii internaționale pentru inovații în domeniul alimentar. Produse precum ”corn cu gem pentru diabetici” sau ”biscuiți pentru diabetici” au fost ”inventate” de echipa condusă de Daniela Sabina Ghencea, acestea fiind premiate în cadrul Expoziției Internaționale de Invenții, cercetare Științifică și Tehnologii Inventika 2011.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tatăl lui Șerban Huidu nu mai poate suporta situația: „Statul cere donații pentru spitale! În același timp dă pensii speciale! Nu vă e, mă, rușine, nemernicilor?”

Bătut și umilit, fratele lui Șerban Huidu nu scapă de ghinion

Șerban Huidu merge numai cu șoferul! ”Cârcotașul” a fost surprins împreună cu colega Ioana Petric VIDEO EXCLUSIV

Horoscop saptamanal 19-25 Aprilie 2021: Ușile succesului se vor deschide pentru pentru Berbec

Se schimbă vârsta de pensionare pentru acești români! Cine va putea ieși mai repede la pensie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies