Serial Adela 24 iunie 2021, ultimul episod. Ce se întâmplă în ultimul episod de joi. Adela află un adevăr în ziua nunții cu Mihai

Serial Adela 24 iunie 2021. Ultimul episod din Serialul Adela va fi difuzat joi și vine cu situații complicate, care îi va lăsa pe fanii cu sufletul la gură.

Serialul Adela 24 iunie 2021
Ce se întâmplă în ultimul episod de joi[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Serial Adela 24 iunie 2021, ultimul episod. Joi va fi difuzat ultimul episod din Serialul Adela, iar întâmplările care vor avea loc în ultimul episod îi va face pe fani să aștepte și mai mult Sezonul 2.

Serialul Adela 24 iunie 2021. Ce se va întmpla în ultimul episod din sezonul 1

Ce se întâmplă în ultimul episod de joi
Adela află un adevăr în ziua nunții cu Mihai[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Andreea Ibacka se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta și-a luat rămas bun de la colegii din serialul „Adela”

În episodul de joi, 17 iunie 2021, am asistat la întâmplări neașteptate și adevăruri care sunt pe cale să iasă la iveală. Adela și Mihai îi invită pe părinții ei, Mitu și Nuți, alături de Andreea, la masă, pentru a face anunțul că vor să se căsătorească. Măcinat de secretul care îi apasă pe suflet, Mitu decide să spună lucrurile pe nume, însă face atac de panică și face criza fix la masă.

Paul decide să-i ofere lui Mihai 5% din companie.

"Nu e suficient. Știu, e dreptul meu.

Tata a fost asociat cu Anghel. Nu cred că pot să accept, ar însemna să fiu părtaș la tot.", le spune Mihai Adelei și lui Călin.

Paul este stresat la maximum și este la mijloc în toate problemele, dar mai are și pe umeri povara mamei sale, despre care nu știe că se preface.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

"De ce a trebuit să se întâmple toate astea, să faci toate astea. Eu o să încerc să repar o parte din răul făcut, o să-i dau lui Mihai măcar 5% din companie, trebuie să rămână în televiziune.", îi spune Paul Marthei, fără să știe că ea nu are nimic și aude tot.

Mitu se îmbată si vorbește singur pe drum, însă cuvintele sale sunt auzite de Ana Maria.

Mitu află că mama Adelei nu a murit.

Citeste si: Andreea Ibacka nu mai apare în serialul Adela. Cu lacrimi în ochi și-a luat rămas-bun de la colegi. Ce se întâmplă cu Mona din seraialul Adela

Serialul Adela. Ce se va întâmpla joi, 24 iunie, în ultimul episod din Serialul Adela sezon 1

Ana Maria își face prezența în casa familiei Andronic și pentru că este condusă de la început pe o pistă greșită, ea îi va mărturisi Andreei că este mama sa.

Ultimul episod din Serialul Adela sezon 1
Martha se preface că e bolnavă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cine este actrița care o interpretează pe Ana Maria, în serialul Adela. Ioana Abur răstoarnă situația în serial. Nimeni nu se aștepta ca mama Adelei să trăiască

Martha se trezește și o strânge pe Rodica, asistenta ei, de mâna, spre stupoarea ei, care se sperie. Martha o amenință și îi dă ordine clare: "Dacă nu faci ce spun eu, o să regreți ziua în care m-ai cunoscut."

Mihai va afla ce a descoperit Călin și anume că fratele sau sora sa ar fi în viață, pentru că bebelușul din burta mamei sale ucisă când el era mic, nu ar fi murit.

Citeste si: Cine este actrița care o interpretează pe Rodica din serialul Adela. Ioana Blaj a jucat și în serialele Fructul Oprit și Sacrificiul

Paul primește vestea că Mona este însărcinată după o lungă luptă, însă fix când trăiau bucuria la maximum pe ușă își face apariția Ana Maria.

Ultimul episod din Serialul Adela sezon 1 se va încheia cu momentul în care Adela își strânge la piept adevărata mamă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Ibacka nu mai apare în serialul Adela. Cu lacrimi în ochi și-a luat rămas-bun de la colegi. Ce se întâmplă cu Mona din seraialul Adela

Cine este actrița care o interpretează pe Ana Maria, în serialul Adela. Ioana Abur răstoarnă situația în serial. Nimeni nu se aștepta ca mama Adelei să trăiască

Cine este actrița care o interpretează pe Rodica din serialul Adela. Ioana Blaj a jucat și în serialele Fructul Oprit și Sacrificiul

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Tragedia momentului în România! S-a stins din viață un om legendar. Avea o carieră fabuloasă

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

S-a prăbușit un meteorit în Norvegia. Experții s-au întrunit de urgență. „A fost o nebunie”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies