„Sexy-asistenta” a devenit un model pentru colegele ei! Gestul lor a devenit viral

O asistentă din Rusia a ajuns virală pe internet după ce a intrat într-un salon doar într-un costume de protecție transparent și bikini.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

„Sexy-asistenta” a devenit un model pentru colegele ei!


In articol:

Femeia a fost fotografiată la un spital din Tula, un oraș situat la aproximativ 175 de kilometri sud de Moscova. Fotografia cu asistenta îmbrăcată într-un cotum de protecție transparent și costum de baie a ajuns virală și a devenit un exemplu pentru multe alte asistente.

Fotografiile femeii au ajuns rapid pe canalele de socializare rusești și internaționale, unde mulți utilizatori au criticat, dar au și susținut gestul femeii. Ministerul Sănătății regionale a decis să îi trimită o mustrare femeii.

Citeste si: Tânăra din Africa găsită moartă într-un cămin studențesc din Timișoara era nepoata președintelui Ugandei

Citeste si: Fenomene meteo extreme în România. Ce se va întâmpla la vară

„Ce asistentă fantastică! Chiar și bunicul și-a dat jos ventilatorul!!”/ „Dacă am avea mai multe cadre medicale așa, am fi cu toții din nou în picioare!”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Mai multe asistente din Rusia, în semn de solidaritate, și-au confecționat costume de protecție transparente și s-au fotogrfiat în difrite ipostaze. Fotografia a ajuns virală pe Twitter.

„Sexy-asistenta” a devenit un model pentru colegele ei!

S-a aflat! Cum arată, de fapt, asistenta medicală surprinsă în bikini și sutien în salonul pacienților cu COVID-19

Presa din Rusia a identificat-o pe asistenta medicală. Este vorba de Nadejda Jukova, o tânără de 23 de ani, necăsătorită, care şi-a făcut studiile în medicină la Universitatea din regiunea Reazan, Federaţia Rusă, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, ieșire nervoasă pe Instagram: „Îmi jigniți copilul că seamănă cu...”

„Este o angajată bună, profesionistă. Oferă asistenţă medicală la un nivel destul de înalt”, a declarat Ana Savişeva, medicul şef al spitalului de boli infecţioase unde activează tânăra.

„Sexy-asistenta” a devenit un model pentru colegele ei!

Tânăra asistenta se poate lăuda nu doar cu un trup plăcut la privire, dar și cu un chip angelic pe măsură, iar dovadă o fac fotografiile care au apărut cu ea. Ministerul Regional al Sănătății a criticat comportamentul tinerei asistente, menționând că nu tolerează o asemenea atitudine. Totuși, Nadejda Jukova s-a ales de data aceasta doar cu o avertizare disciplinară. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate