Sfârșitul tragic al Corinei, o asistentă româncă din Italia. A murit de coronavirus, singură, în propria casă, la doar 41 de ani

Corina, o asistentă româncă care lucra de mai bine de șase ani în spitalele din Italia, a fost răpusă de coronavirus la doar 41 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Corina, o asistentă româncă care lucra de mai bine de șase ani în spitalele din Italia, a fost răpusă de coronavirus la doar 41 de ani.


In articol:

Pandemia de corornavirus nu iartă pe nimeni și continuă să facă mai multe victime de la o zi la alta. Tot mai multe cadre medicale din întreaga lume sunt afectat de acest virus în timp ce luptă să îl țină cât mai departe. Este și cazul tragic al unei asistente românce de 41 de ani din Italia care a fost găsită fără suflare în propria sa casă.

Citeste si: Explozie de COVID-19 într-o tabără de romi din Grecia. Apel șocant către autorități: „Nu mai putem ieși la furat și cerșit”

Citeste si: Ministrul Finanțelor le dă nopți albe tuturor bugetarilor! Ce îi așteaptă în 2021 - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Nicoleta Corina Berinde a fost găsită fără suflare în propria casă. Medicii au refuzat să îi facă testul pentru coronavirus 

Nicoleta Corina Berinde se stabilise în Torino de mai mulți ani și lucra de șase ani ca asistentă la un cămin de bătrâni. Femeia s-a prezentat la spital ca având simptome specifice coronavirusului, însă medicii nu au considerat că este cazul să i se facă un test. Singura persoană care a insistat să i se facă un test asistentei a fost medicul ei de familie care știa că în acel cămin de bătrâni s-au înregistrat numeroase cazuri de îmbolnăviri.
Femeia nu avea ale probleme de sănătate, dar starea ei s-a înrăutățit în ultimele 48 de ore de viață. Cel care a tras un semnal de alarmă a fost chiar fratele Corinei care a observat că ceva nu este în regulă cu sora lui: tușea din ce în ce mai tare și întâmpina dificultăți de respirație.

Citeste si: Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele Catolic în plină pandemie de coronavirus:

Citeste si: Boris Johnson face progrese foarte bune către vindecare, anunţă biroul premierului britanic

Cu toate că asistenta era bolnavă nu a vrut să meargă acasă pentru a se trata, ci a rămas alături de colegii ei medici să salveze viețile celor care se luptă cu boala. Colegii Corinei au declarat despre ea că era un om foarte pasionat de munca pe care o face și era trup și suflet pentru pacienții de care avea grijă.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carantină totală. S-a prelungit la miezul nopții. Restricții drastice pentru acești români

Dieta Ramonei Gabor. Ce face zilnic după fiecare masă. Oricine poate încerca asta. Ea arată impecabil

Alte 523 de cazuri de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 5.990 în România

Concurenta de la Puterea Dragostei vrea să-i facă un copil lui Jador: „Nu renunț la el pentru că îl iubesc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies