Sfâșietor! Care a fost ultimul mesaj transmis de Costin Mărculescu cu câteva zile înainte să moară? Actorul abia aștepta să...

Care a fost ultimul mesaj postat de Costin Mărculescu pe rețelele de socializare?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Sfâșietor! Care a fost ultimul mesaj transmis de Costin Mărculescu, cu câteva zile înainte să moară? Actorul abia aștepta să...


In articol:

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare noaptea trecută în cadă.  Actorul locuia singur, iar vecinii spun că nu a mai fost văzut e mai multe zile. Iată care a fost ultimul mesaj pe care l-a postat Mărculescu pe rețelele de socializare, înainte să moară. Postarea a fost făcută în data de 27 mai, iar acesta părea extrem de fericit că va putea să iasă la terasă.

Care a fost ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu

Mărculescu i-a urat la mulți ani unui bun prieten și a vorbit despre ziua în care se redeschid terasele. 

Citeste si: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii cutremurătoare: "Când eram împreună, venea des ambulanța la el". Ce probleme de sănătate avea

Citeste si: Costin Mărculescu a murit sărac și plin de datorii! Fusese executat silit de bancă

Citeste si: Costin Mărculescu și-a presimțit moartea! Detaliul care a ieșit la iveală pe pagina lui de Facebook: „Ai scris odată că vei pleca la stele!”

Costin Mărculescu a murit

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în apartamentul său miercuri noapte, iar vecinii artistului susțin că nu a mai fost văzut de câteva zile, deși el ieșea zilnic să își plimbe câinele. Câinele lui Costin Mărculescu a fost cel care a alarmat locatarii blocului, lătrând puternic de zile bune.

”M-au sunat mulți acum ca să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri... Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a spus Mara Bănică. 

Chemați, pompierii au spart ușa locuinței și l-au găsit decedat în cadă  Trupul neînsufletit al actorului era în stare avansată de putrefacție.

Corpul lui Costin Mărculescu urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legala, în vederea stabilirii cauzei decesului. Prima ipoteza a celor care cerceteaza cauzele mortii lui este infarctul. 

Anunțul a fost făcut în emisiunea prezentată de Dan Capatos: „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini". A fost momentul în care vecinii s-au sesizat, au bătut la ușă, dar au văzut că nimeni nu răspunde.

Paznicul blocului în care locuia a povestit că ultima oară când Costin Mărculescu a ieșit să își plimbe câinele, a observat că actorul era schimbat la față și părea că avea o stare de sănătate precară.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate