Sfatul Dr. Adina Alberts: ”Oameni buni, vreți să slăbiți? Scoateți aceste două legume din alimentație”

Dr. Adina Alberts oferă cititorilor câteva sfaturi pentru a slăbi mai eficient! Ce trebuie să faci.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru


In articol:

Două legume gustoase, nelipsite din bucătăria fiecăruia, ne dau poftă de mâncare atunci când le consumăm în exces. Dr. Adina Alberts a oferit câteva sfaturi oamenilor, pentru a slăbi cât mai eficient și sănătos, bineînțeles. 

Citeste si:Belgienii promit un vaccin împotriva coronavirusului care oferă imunitate pe viață

Citeste si:Un suflet de luptătoare! Fetița de 11 ani căreia îi bate inima în exteriorul pieptului: ”Este una la un milion”

Medicul chirurg estetician spune că două legume banale ne îngrașă, pentru că ne cresc pofta de mâncare. Ceapa și usturoiul sunt cele două legume banale, pe care oricine le are în bucătărie, însă dacă sunt consumate în cantități mari s-ar putea să ne trezim cu kilograme în plus.

"Doamnelor şi domnişoarelor, sunteţi dornice să vă păstraţi silueta. Vă spun părerea mea vizavi de ce ar trebui să facem şi mai ales ce ar trebui să excludem din alimentaţia noastră în această perioadă.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Ceapa şi usturoiul sunt două alimente, două legume nelipsite din bucătăria românească. Mai mult, aş spune că românii fac abuz mai ales de usturoi, dar şi de ceapă.

Fie că e gătit, crud, fie că îl punem în salate, cârnaţi, mici, tocăniţe, aceste legume sunt nelipsite de la orice masă din fiecare zi.

Atât ceapa, cât şi usturoiul conţin nişte substanţe care, după cum bine ştim noi toţi, ne irită. Când tăiem o ceapă, începem să lăcrimăm, ne curge nasul, ne deranjează acea substanţă. Ea se numeşte alicină şi reprezintă de fapt mecanismul de apărarea al legumei respective în momentul în care este "atacată" de dăunători",a explicat dr.

Adina Alberts, într-un vlog postat pe Youtube.

Dr. Adina Alberts
Dr. Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]

Dr. Adina Alberts îndeamnă oamenii să facă un mic experiment

Medicul specialist spune ca oamenii să facă un mic experiment. Și anume, să mănânce ceapă și usturoi crud, iar după 1-2 ore vor observa că li se va face foame.

"Păi, oameni buni, din moment ce această substanţă ne irită, ce credeţi că se va întâmpla cu ea dacă o introducem în interiorul corpului nostru? Nu este logic că ne va irita şi mucoasa respectivă,

stomacul, intestinul?

De ce trebuie să mâncăm ceva ce ne irită? Aceste două legume cresc senzaţia de foame, indiferent ce citiţi dvs pe net, pentru că sunt foarte multe informaţii şi unele se bat cap în cap.

Faceţi un experiment. Mâncaţi ceapă crudă sau usturoi crud. Nu este adevărat că după 1-2 ore vă este foame din nou? Această substanţă, alicina, din cele două legume, creşte senzaţia de foame. Aşa li se întâmplă tuturor.

Haideţi să le eliminăm! Măcar pentru doamne şi domnişoare care doresc să-şi menţină silueta. Ştiu, sunt foarte multe beneficii pe care usturoiul le aduce sănătăţii, numai că ele se raportează la usturoiul crud”, adaugă specialista.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au căsătorit în secret?! Totul s-a întâmplat după ce s-a zvonit că este însărcinată: ”Doamna Albu”

Bianca Drăgușanu, fotografiată cu noul iubit în aeroport. Cum au fost surprinși cei doi

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Culisele Dosarului Ferma Băneasa. Care a fost miza condamnărilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies