Și-a abandonat mama neputincioasă la stația de metrou! Răspunsul incredibil al femeii: "Lasă-mă în pace"

O femeie și-a abandonat mama neputincioasă, joi, la stația de metrou Lujerului. Bătrâna a fost găsită de paznici care i-au atras atenția femeii să se întoarcă după ea.

Distribuie pe:

fara descriere

Femeia a intrat la o spălătorie de haine aflată în incinta stației de metrou Lujerului și nu s-a mai întors după mama sa.
Paznicul de la stația de metrou i-a atras atenția femeii să o ducă și pe bătrână acasă, însă răspunsul ei a fost de necrezut: "Lasă-mă în pace!"

Cazul a fost semnalat de o tânără care a văzut-o pe bătrâna abandonată la metrou.

O trecătoare care a observat-o pe femeia abandonată a scris un mesaj pe Facebook prin care își ruga cititorii să o ajute să-i găsească familia bătrânei.

„Această femeie a fost «UITATĂ» INTENȚIONAT!!! De către fata ei la stația de metrou Lujerului (Veteranilor)! Informațiile pe care le dețin sunt că ar fi venit împreună cu fata ei care a intrat la spălătoria de haine din incinta stației de metrou Lujerului, și a ieșit și dusă a fost! Femeia nu prea știe pe ce lume se află, deci sunt șanse să aibă probleme mintale! Paznicul de la metrou i-a atras atenția să o ia pe mama ei, dar aceasta i-ar fi zis să o lase în pace!”, a scris aceasta.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr., reacție sfâșietoare după ce a aflat ce i s-a întâmplat Alexandrei Măceșanu: ”Mi s-a strâns inima cât un purice”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, reacție dură la adresa anchetatorilor, după ce s-a spus că oasele din pădure sunt ale nepoatei lui, Alexandra: „Ce-i bătaia asta de joc? Au încercat să ne bage pe gât...”

Citeste si: Fumatul a fost interzis în 52 de parcuri și grădini! Unde s-a întâmplat asta

Bătrâna, care avea cartea de identitate asupra ei, s-ar afla acum în grija poliției.

„Din fericire, femeia avea buletinul asupra ei, se știe unde locuiește, dar mă gândesc că poate femeia mai are și alți copii în afară de fata ei, care din spusele celorlalți ar avea și ea probleme mintale! Share poate o recunoaște cineva/ poate are și copii sănătoși care pot să o ia la ei pe această bătrânică! Merită o bătrânețe decentă, nu una chinuită! P.S. Femeia se află în grija poliției momentan!”, a mai scris tânăra care a văzut-o pe bătrâna neputincioasă abandonată la metrou. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate