Și-a înecat copiii, după ce a aflat cine este soțul său! Ce i-a spus bărbatul de și-a pierdut mințile

O femeie a îngrozit o țară întreagă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

O tânără este acuzată că și-a ucis copiii, iar modul în care a ales să le curme viața, dar și motivul i-a îngrozit chiar și pe ancheatori.

Femeia, care a descoperit că tatăl copiilor săi este deja căsătorit și își dorește o relație poligamă, a decis să își ucidă copiii într-un mod înfiorător.

Ekaterina Khavchina, din Rusia, și-a înecat fiul de cinci ani și fetița de șase luni, după ce iubitul i-a propus să se implice într-o relație poligamă. Bărbatul i-a spus că și-ar dori și o a doua soție, iar acest lucru efectiv a făcu-o pe Ekaterina să își piardă mințile.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Cătălin Botezatu, după ce a anunțat că a fost la un pas de moarte: „După fiecare perioadă...”

Citeste si: Roxana Prinţesa Ardealului, primele declaraţii despre sarcina cu Rusu de la Puterea dragostei: "M-a luat prin surprindere, chiar m-a șocat un pic"! A aflat că e gravidă când era despărțită de iubitul ei

Citeste si: Moarte suspectă în Maramureș! Un cioban a fost găsit mort cu capul în jar noaptea trecută

Ea a mers împreună cu copiii săi spre apă și au intrat împreună. Valentin, în vârstă de cinci ani și Milana, care avea numai șase luni, nu au avut nicio șansă și s-au înecat. Fetița a fost prima care s-a înecat, iar băiatul a murit la scurt timp după ce a fost dus la spital.

În ciuda încercării de a se sinucide, femeia a fost salvată de către martorii care au aflat îngroziți ce s-a întâmplat și care au fost alertați de țipetele copiilor.

Ce le-a spus femeia celor care au salvat-o

Căruciorul bebelușului a fost găsit pe plajă, iar oamenii și-au dat seama imediat ce s-a întâmplat. Ekaterina a fost reținută, iar acum riscă să stea în spatele gratiilor timp de 20 de ani.

Femeia le-a zis anchetatorilor că și-a pierdut mințile când a aflat că tatăl Milanei era deja căsătorit cu o femeie în Uzbekistan. Atunci când i-a propus să fie a doua lui soție, Ekaterina a refuzat, așa că el a plecat și s-a mutat cu cealaltă femeie.

„Toată lumea m-a părăsit, nimeni nu are nevoie de mine, nu mai am nevoie de nimeni”, le-a spus femeia disperată celor care au salvat-o, potrivit Metro.co.uk.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate