Roxana Prinţesa Ardealului, primele declaraţii despre sarcina cu Rusu de la Puterea dragostei: "M-a luat prin surprindere, chiar m-a șocat un pic"! A aflat că e gravidă când era despărțită de iubitul ei

Roxana Prințesa Ardealului, însărcinată cu Florin Rusu de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Roxana Prinţesa Ardealului este însărcinată. Cântăreaţa de muzică de petrecere a anunţat zilele trecute că urmează să devină mamă pentru prima oară, printr-o postare pe reţelele de socializare. Acum, artista dă primele declaraţii despre copilul care îi creşte în pântece, dar şi despre tatăl copilului: Rusu, fost concurent la Puterea dragostei.

Roxana Prinţesa Ardealului o să aibă băieţel şi este extrem de fericită. Chiar dacă în momentul în care a aflat că e însărcinată era despărţită de iubitul ei, vestea că vor fi părinţi i-a împăcat şi acum se declară un cuplu împlinit.

Roxana Prinţesa Ardealului, primele declaraţii despre sarcina cu Rusu de la Puterea dragostei: "M-a luat prin surprindere, chiar m-a șocat un pic"! A aflat că e gravidă când era despărțită de iubitul ei

"Totul a fost pe neașteptate m-a luat prin surprindere, chiar m-a șocat un pic. Nu a fost ceva plănuit, pur și simplu s-a întâmplat. Sunt bucuroasă că voi deveni mamă pentru prima oară și mă bucur că va fi băiețel, îmi doream ca primul copil să fie băiat. Am păstrat totul secret spre binele copilului, am vrut să mă asigur că totul e ok și că bebe este perfect sănătos. Cred că orice femeie ar fi făcut la fel, s-ar fi gândit la binele copilului. Lui Florin nu i-a venit să creadă când l-am anunțat, dar s-a bucurat foarte tare, fiind primul copil, este o binecuvîntare de la Dumnezeu!", a declarat Roxana Prințesa Ardealului.

Roxana Rotar, pe numele ei adevărat, şi iubitul ei au ales şi numele pe care îl va purta băieţelul lor. Acesta se va numi Dominic Rusian. "Mereu mi-am dorit băiețel. Mă gândeam la un copil, doar că voiam să rămân gravidă mai târziu. Dar asa a fost să fie de la Dumnezeu. Băiețelul se va numi Dominic Rusian. Dominic este de origine latină și înseamnă "lord", "aparține lui Dumnezeu", iar Rusian este un nume rusesc, care înseamnă conducător. Florin este la origini slovac și se aseamănă cu limba rusă. N-am vrut ca băiețelul să poarte un nume comun, am vrut ceva special, și să semnifice ceva puternic. Mi-as dori să ajungă artist la fel ca și noi, dar acum în funcție de ce va alege și copilul, îl voi sprijini și iubi toată viata, este prea devreme să vorbesc despre asta acum!", a mai spus cântăreaţa.

Relaţia lor nu a fost dintotdeauna perfectă! Roxana şi iubitul ei s-au şi despărţit la un moment dat, după ce el o ceruse în căsătorie. Tânărul s-a înscris apoi la Puterea dragostei, dar, când a ieşit de acolo, a aflat că va fi tată şi i s-a schimbat viaţa. "Am fost despărțiți, ne-am împăcat și tot asa. Asta-i viata, cu bune și cu rele. Odată ce eu i-am spus faptul că va fi tătic, a fost extrem de fericit, și ne-am gândit că cel mai bine e să ne împăcam și să ne continuăm povestea de iubire. Ne iubim foarte mult și asta e tot ce contează... restul e... răutate! Lumea în general exagerează, dar noi știm, de fapt, adevărul. El când a intrat în emisiune eram despărțiți. S-au spus multe, lumea judecă în neștiință de cauză, dar nu îmi pasă. Florin a aflat că sunt însărcinată după ce a ieșit din emisiune. Eu nu am spus la nimeni despre sarcina mea, decât familiei. Si într-un final lui Florin, tatăl copilului, avea dreptul să știe asta. Și normal am luat decizia cea mai corectă, ne-am împăcat, și suntem o familie fericită care abia așteaptă să vină pe lume primul lor copil", a declarat Roxana.

Citeste si: Nimeni nu știa ce dramă ascunde Mariana de la Puterea Dragostei! ”Nu a avut o copilărie normală! Plângi daca afli...”

Citeste si: Alex Bobicioiu s-a cuplat cu cea mai frumoasă femeie din județul Alba! Cine este bomba sexy dezamorsată de fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Citeste si: Puterea dragostei 10 septembrie. Andra s-a sărutat cu Mocanu și s-a culcat cu Jador?! "Prietenia voastră a început să scârțâie din cauza ei?"

Legat de nuntă, Roxana susține că ea și partenerul ei nu se gândesc la organizarea acestui eveniment momentan. "Cât despre nuntă, nu am planuri. Momentan vreau să am o naștere ușoară, să se nască sănătos băiatul. Poate vom face o cununie civilă, vedem, o să vă anunțăm când e să se întâmple ceva. Nu îmi place să planific, totul cum vrea Dumnezeu!"

Frumoasa mămica este foarte entuziasmată, însă nu vrea să-și neglijeze cariera în tot acest timp. Chiar dacă va lua o mică pauză atunci când se va naște cel micut, Roxana Printesa Ardealului are de gând să se întoarcă extrem de repede la muzică și la proiectele sale de suflet.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate